Завантаження ...
banner
banner

Вбивство баскетболіста в Німеччині: у лікарні помер 18-річний Артем Козаченко

У Німеччині 20 лютого від отриманих поранень помер 18-річний український баскетболіст Артем Козаченко. На нього та його товариша 17-річного Володимира Єрмакова здійснили озброєний напад у Дюссельдорфі. Хлопець помер у лікарні після низки операцій.

Про це повідомляє клуб ART Giants, за який виступав Козаченко.


Фото: Баскетболіст Артем Козаченко Фото:ART Giants/Instagram

"Окрім покійного гравця НББЛ Володимира Єрмакова, ми також сумуємо про втрату Артема Козаченка. 18-річний одноклубник Вови спочатку вижив після жорстокого нападу з ножем, але у вівторок від отриманих важких травм помер. Після насильства в Обергаузені Артем перебував у реанімації. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли для нього зробити.

Як і Вова, Артем також був невід’ємною частиною нашої команди НББЛ в Бундеслізі U19. Ми глибоко шоковані, сумуємо та прощаємося з ще одним великим баскетбольним талантом із власних лав. Як і Вова, Артем був надзвичайно популярний серед одноклубників, тренерів і друзів, і всі могли сказати про нього лише позитивні речі. Окрім великого таланту та дисциплінованої відданості баскетболу, Артем був відомий як життєрадісна, весела та відкрита людина. Артема і Вову об’єднувала глибока та тісна дружба, яка продемонструвала, наскільки важливі в нашому житті людські зв’язки та взаємодія з громадою.

У ці все ще важкі години ми намагаємося впоратися з черговою шокуючою новиною і згуртуватися клубом. Для Артема і Вови – ми будемо вас вічно пам’ятати і носити в серці. Спочивай з миром!", - йдеться у повідомленні ART Giants.

Як повідомляв MYNIZHYN, 17-річний Володимир Єрмаков, у якого, здавалося, все життя попереду, був убитий у Німеччині в суботу ввечері. Федерація баскетболу Києва й уся українська баскетбольна спільнота висловлюють глибоке співчуття нашим колегам Тетяні Гнатюк і Геннадію Єрмакову у зв'язку з трагічною смертю їхнього сина.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: