Завантаження ...
banner
banner

Дочка Нємцова закликала Захід допомогти Україні через події в росії: подробиці

Дочка Нємцова закликала Захід допомогти Україні через події в росії: подробиці фото

Журналістка Жанна Нємцова, дочка вбитого в Москві опозиційного політика Бориса Нємцова закликала Захід надавати ще більшу підтримку Україні. За її словами, саме таким чином цивілізований світ має помститися диктатору Володимиру Путіну за вбивство Олексія Навального, - повідомляє Обозреватель.

Вона зазначила, що зараз Захід недостатньо підтримує Україну в боротьбі з РФ. Про це Нємцова заявила в інтерв'ю виданню "Настоящее время".

Дочка вбитого опозиційного політика розповіла, що ситуація на фронті зараз є несприятливою для України. Тому Заходу слід продовжувати військово-економічну та гуманітарну підтримку України.

"Україна не повинна програти у цій війні. Це дуже важливо, і я думаю, що це один із важливих кроків, які може зробити Захід, тобто узгодити нові пакети допомоги, розгорнути військове виробництво зрештою в Європі, виробляти боєприпаси", – сказала Нємцова.

Крім того, вона заявила, що в РФ є компанії та приватні особи, проти яких не було введено санкцій, незважаючи на те, що вони є посібниками війни. Нємцова наголосила, що західні країни мають посилити свій тиск на такі компанії.

Нагадаємо, 16 лютого в Росії заявили про смерть Навального у виправній колонії. Згідно з офіційною заявою, він нібито раптово "відчув себе погано" після ранкової прогулянки. Рідним політика російські слідчі заявили, що не віддадуть тіло Навального ще два тижні. Більше того, їм не дозволили навіть поглянути на нього.

Через три дні після повідомлення про смерть у колонії російського опозиційного політика Олексія Навального, президент РФ Володимир Путін нагородив заступника директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) РФ Валерія Бояринєва. Диктатор підписав указ про надання йому звання генерал-полковника.

Як повідомляв MYNIZHYN, Служба безпеки України повідомила про заочну підозру співачці-зрадниці Таїсії Повалій, яка закликала захопити всю Україну, підтримує геноцид і фінансує РФ, виступаючи в країні-терористці. Її звинувачують у порушенні трьох статей Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: