Завантаження ...
banner
banner

Масштабне ДТП у Польщі: постраждали шестеро українців

Масштабне ДТП у Польщі: постраждали шестеро українців фото

На площі Родла у польському місті Щецин легковий автомобіль в’їхав у групу людей, які стояли на пішохідному переході у п'ятницю, 1 березня. Постраждали понад 10 осіб, серед них діти.


Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Польське радіо".

Як повідомляється, 33-річний водій в'їхав у пішоходів на переході на площі Родла - одному з найбільших і найбільш завантажених перехресть у Щецині. Збивши 12 людей, він втік із місця аварії, продовживши рух, але незабаром зіткнувся лоб у лоб з автомобілями, що їхали в напрямку центру. Внаслідок цього ще кілька людей постраждало. Таким чином, за попередніми даними, всього від дій водія постраждали 17 людей, у тому числі шестеро дітей. 12 постраждалих перебувають у важкому стані.


Консул України у Гданську Олександр Плодистий повідомив ЗМІ, що постраждали четверо жінок і чоловік віком від 20 до 42 років, а також п’ятирічний хлопчик.  41-річна жінка перебувала у критичному стані, однак її стан стабілізувався. У її п’ятирічної дитини струс мозку.

Зазначається, що винуватця ДТП вже затримали.

Фото: Wypadki i Pożary w Zachodniopomorskim

Як повідомляв MYNIZHYN, у Польщі зробила заяву стосовно затримання українського журналіста Михайла Ткача разом з оператором неподалік від польського кордону. Там підтвердили, що чоловіків затримали для встановлення осіб та перевірки причин перебування на залізничному вузлі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: