Завантаження ...
banner
banner

На Буковині чоловік накинувся з сокирою на працівника ТЦК

На Буковині чоловік накинувся з сокирою на працівника ТЦК фото

У Путильській громаді на Буковині двоє чоловіків, напали на представників Територіального центру комплектування і соцпідтримки, завдавши тілесних ушкоджень і пошкодивши транспорт. Спершу селянин наїхав на одного з військовослужбовців автомобілем, а потім в хід пішли погрози сокирою.

Таке відео поширилося в Telegram-каналах. У поліції Чернівецької області OBOZ.UA розповіли, що особи нападників встановлено, подію розслідують за статтею про хуліганство.

Вона трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля контрольно-пропускного пункту "Горлеча", до якого приїхали двоє жителів та спровокували конфлікт. Водій "ВАЗ-2121" спершу здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП, а в подальшому, виконавши маневр розвороту, зупинився, вийшов із авто й ударив обухом його в передпліччя.

За даними правоохоронців, інший чоловік обухом сокири завдав удару в плече представнику ТЦК. Той отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Читайте також:

Також чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна в транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

"Співробітники відділення №1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи та встановили осіб, причетних до вчинення протиправних дій. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі", – йдеться у повідомленні.

Відео інциденту  - за посиланням

Правоохоронці затримали порушників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Досудове розслідування триває.

Вас може зацікавити: Зеленський пояснив, чому звільнив Залужного

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: