Завантаження ...
banner
banner

"Терористи", котрі влаштували теракт у Москві, тікали у бік Білорусі — Лукашенко

 "Терористи", котрі влаштували теракт у Москві, тікали у бік Білорусі — Лукашенко фото

Білоруський диктатор заявив, що нападники на «Крокус Сіті» не могли проникнути до Білорусі через посилений безпековий режим, — пише glavcom.

Нападники на «Крокус Сіті» під Москвою пішли на ділянку українсько-російського кордону, бо не могли проникнути до Білорусі. Про це заявив білоруський диктатор Олександр Лукашенко в рамках зустрічі із журналістами, пише «Белта».

«Вони не могли піти до Білорусі. Їхні куратори – вони розуміли, що до Білорусі заходити не можна. Тому що в перші хвилини, як у Росії частина області перейшла на посилений безпековий режим, так і в нас», – заявив він.

За словами Лукашенка, було задіяно сили МВС, виставлено пости на дорогах, у тому числі з Росією, «залучалися сили КДБ, Держприкордонкомітету, деякі частини військовослужбовців».

«Тому вони до Білорусі ніяк не могли зайти. Вони це бачили. Тому відвернулися та пішли на ділянку українсько-російського кордону», – наголосив диктатор.

Олександр Лукашенко своїми словами поставив під сумнів твердження Кремля та російської пропаганди щодо того, що учасники нападу на «Крокус Сіті Холлі» нібито з самого початку готувалися до відступу в Україну. «Усіх тих, хто стріляв і вбивав людей, знайдено і затримано, вони рухалися в бік України, де з українського боку було підготоване «вікно» для переходу кордону», – заявив російський диктатор Путін через 20 годин після теракту під Москвою.

Як повідомляв MYNIZHYNу Білорусі на 15 діб заарештували пастора євангелічної церкви з Новолукомля Олександра Зарецького за те, що він у своїх проповідях закликав молитися за Україну. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: