Завантаження ...
banner
banner

Жодних сумнівів у рішучості США: Остін прокоментував виділення 61 млрд доларів допомоги Україні

Жодних сумнівів у рішучості США: Остін прокоментував виділення 61 млрд доларів допомоги Україні фото

Міністр оборони США Ллойд Остін прокоментував виділення допомоги Україні. Він заявив, що ухвалення Конгресом важливого закону допоможе підтримати Україну та Ізраїль, а також зміцнити безпеку в Індо-Тихоокеанському регіоні. За його словами, Сполучені Штати продовжують стояти разом зі своїми союзниками та партнерами по всьому світу, пише Обозреватель.

Також Остін заявив, що США не повинні давати партнерам жодних сумнівів щодо своєї рішучості. Про це йдеться у заяві на сайті Пентагону.

За словами глави міноборони, двопартійний закон дозволить збільшити обсяг життєво важливої допомоги у сфері безпеки, щоб допомогти Україні захистити себе від агресії Росії. При цьому Остін зазначив, що цей закон також є важливою інвестицією у майбутнє Америки.


Фото: Міністр оборони США Ллойд Остін. Джерело: Радіо Свобода

"Надавши близько 50 мільярдів доларів, які підуть безпосередньо на нашу оборонно-промислову базу, цей законопроєкт створить хороші американські робочі місця у понад 30 штатах, одночасно зміцнюючи довгострокову безпеку США", – заявив Остін.

Глава Пентагону впевнений, що ухвалені закони зроблять Америку безпечнішою та врятують життя.

"Довгострокова безпека Америки все ще перебуває під загрозою. Ми ніколи не повинні давати нашим друзям, нашим суперникам чи нашим ворогам приводу сумніватися у рішучості Америки", – зазначив глава Пентагону.

Нагадаємо, Палата представників США 20 квітня провела голосування щодо подальшого надання допомоги Україні від Сполучених Штатів та підтримала законопроект. "За" – 311 голосів (101 республіканець + 210 демократів), "проти" – 112.

Тепер пакет допомоги має ухвалити Сенат (верхня палата американського Конгресу). Голосувати за документ сенатори розпочнуть у вівторок, 23 квітня

Як повідомляв MYNIZHYN, міністр оборони США Ллойд Остін висловився щодо ударів України по нафтопереробних заводах Росії. Він вважає, що такі удари несуть ризики впливу на світові енергетичні ринки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: