Завантаження ...
banner

F-16 вже в Україні та виконують завдання — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Повітряних сил ЗСУ та зазначив, що літаки F-16 вже в Україні, їх застосовують наші бійці для виконання завдань.

Про це йдеться у зверненні в Телеграм-каналі Володимира Зеленського.


Фото: Володимир Зеленський. Джерело: Скриншот

"Я пишаюсь усіма нашими хлопцями, які якісно опановують ці літаки і вже почали їх використовувати для нашої держави. Я дякую нашій команді за цей результат. Я дякую всім партнерам, які справді дієво допомагають із F-16, і першим державам, які акцептували наш запит про надання літаків – Данія, Нідерланди, Сполучені Штати, – і всі наші партнери – ми цінуємо вашу підтримку!

І бажаю нашим Повітряним силам, усім нашим воїнам відчувати гордість українців нашою бойовою авіацією і приносити Україні саме такі бойові результати, які наблизять нашу перемогу – наш справедливий мир для України.

Слава Повітряним силам Збройних Сил України! Слава нашому народу! Слава Україні!", — йдеться у повідомленні.


Фото: Літаки F-16 в Україні. Джерело: Скриншот

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський відреагував на обіцянки кандидата у президенти США Дональда Трампа завершити війну в Україні упродовж 24 годин після обрання. Український президент заявив, що якби комусь вдалося це зробити, усі в світі лише би видихнули з полегкістю, однак відкритим залишається питання: якою ціною буде досягнуто миру і хто цю ціну сплачуватиме.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: