Завантаження ...
banner

На Харківщині троє поліцейських дістали поранення у результаті обстрілу росіян: подробиці

На Харківщині троє поліцейських дістали поранення у результаті обстрілу росіян: подробиці фото

23 вересня близько 08:10 військові РФ завдали ракетного удару по селищу Старий Салтів Вовчанської громади Харківської області. За попередніми даними, окупанти застосували системи "Торнадо-С" і касетні боєприпаси, внаслідок чого зафіксовано п'ять влучань у різні частини селища.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області

Внаслідок обстрілу постраждали двоє поліцейських віком 38 та 33 роки. Їх госпіталізували з численними вибуховими та уламковими пораненнями. Ще один працівник поліції звернувся по медичну допомогу самостійно. Окрім цього, пошкоджено кілька службових автомобілів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Вони задокументували наслідки ворожого обстрілу та зібрали докази для кримінального провадження. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни відповідно до ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв MYNIZHYN, упродовж доби 22 вересня росіяни продовжили обстрілювати прикордоння Чернігівщини. Били з мінометів, артилерії, атакували FPV-дронами та скидали вибухівку з БпЛА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: