Завантаження ...
banner

Сили ППО вночі збили 15 "Шахедів" — Повітряні сили

Сили ППО вночі збили 15 "Шахедів" — Повітряні сили  фото

У ніч 29 вересня росіяни атакували Україну 22 ударними БпЛА типу «Shahed». Силами ППО вдалося знищити 15 ворожих дронів.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

"У результаті протиповітряного бою авіацією, МВГ та РЕБ Сил оборони України збито 15 ударних БпЛА у Сумській, Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях. Внаслідок протидії РЕБ ще п’ять ворожих безпілотників локаційно втрачено, попередньо без наслідків", — зазначають у Повітряних Силах.


Фото: Статистика ПС

Також за добу 28 вересня російська армія сім разів обстріляла територію Чернігівської області. Всього зафіксовано 19 вибухів. Ворог атакував Новгород-Сіверський та Корюківський райони з артилерії, повідомляє Департамент цивільного захисту та оборонної роботи.

Атакували у напрямку села Янжулівка (двічі), Михайлове та Мхи Семенівської громади, сіл Клюси, Хрінівка та Містки Сновської громади. Про втрати серед місцевого населення та пошкодження цивільної інфраструктури інформації не надходило.

Нагадаємо, що у ніч на 28 вересня українські радіотехнічні війська виявили 77 повітряних цілей противника. Знищити вдалося 71. 

Росіяни майже цілком знищили село Єліне Сновської громади (Чернігівщина), розташоване за три кілометри від кордону з Росією. Масштабна пожежа виникла унаслідок ворожих обстрілів.

У зв'язку з регулярними обстрілами прикордоння Чернігівщини, поліцейські разом із місцевою владою та рятувальниками евакуювали мешканку прикордонного села до безпечної території.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: