Завантаження ...
banner

Чоловік втратив дружину, сестру та доньку: наслідки нічної атаки Сумщини

Чоловік втратив дружину, сестру та доньку: наслідки нічної атаки Сумщини фото

Унаслідок нічної атаки безпілотника по житловому кварталу в місті Суми загинули троє людей, серед яких 14-річна дитина. Трагічний інцидент стався 22 жовтня 2024 року близько 00:02, коли окупанти застосували безпілотник, порушуючи міжнародне право та використовуючи заборонені методи ведення війни.

Як повідомляє прокуратура Сумщини, засіб ураження влучив у приватний житловий будинок, де перебувала родина. Внаслідок атаки 50-річний чоловік отримав поранення, однак його дружина, 62-річна сестра та 14-річна донька загинули на місці.

Ця трагічна подія забрала життя одразу трьох членів сім’ї, залишивши чоловіка без найближчих людей. Він утратив дружину, дитину та сестру внаслідок цинічної атаки з боку окупантів.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури ведеться досудове розслідування. Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним убивством.

Слідчі фіксують всі обставини злочину для подальшого залучення винних до відповідальності. Прокуратура також продовжує збір доказів для документування порушень міжнародного гуманітарного права, скоєних окупантами на території України.

Як повідомляв MYNIZHYN, у ніч на 22 жовтня 2024 року (із 20:00 21 жовтня) ворог атакував Україну ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невідомого типу. Протягом ночі в повітряному просторі України зафіксували 60 ворожих безпілотників, запущених з території росії (райони пусків: Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: