Завантаження ...
banner
banner

Рік тому загинув Андрій Кузьменко

Рік тому, 2 лютого 2015 року, у ДТП біля села Лозуватка Дніпропетровської області загинув лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко. Співакові було 47 років.


Рік тому, 2 лютого 2015 року, у ДТП біля села Лозуватка Дніпропетровської області загинув лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко. Співакові було 47 років.

Гурт “Скрябін” давав концерт у Кривому Розі 1 лютого 201, вранці 2 лютого всі музиканти ще відпочивали у готелі, а лідер гурту виїхав до Києва. Поблизу села Лозоватка (Криворізький район Дніпропетровської області) він потрапив у ДТП й загинув.
Похорон музиканта відбувся у передмісті Львова на Брюховицькому кладовищі у родинному склепі.
 
Нагадаємо, Кузьма Скрябін (справжнє ім’я Андрій Кузьменко) — український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер гурту “Скрябін”. Народився 17 серпня 1968 року у місті Самбір Львівської області. Історія його життя тісно пов’язана з гуртом “Скрябін”. Гурт виник 1989 року. Склад його неодноразово змінювався, єдиним постійним учасником колективу лишався Андрій “Кузьма”.
 
Альбом “Птахи” був першою роботою, що принесла гуртові популярність у всій Україні. З тих пір популярність гурту лише зростала.
 
Приблизно з 2003 року Кузьменко починає кар’єру телеведучого. Працює як ведучий програми “Шанс” і “Шиканемо” разом зі співачкою Наталкою Могилевською.
 
У 2006 році Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії “Я, Побєда і Берлін”. Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалась.
 
Проявив він себе і як успішний продюсер. 2009 року створив гурт “Пающіє труси”, допоміг здобути популярність гурту “Дзідзьо”.

Останній прижиттєвий кліп за участі Андрія Кузьменка:

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: