Завантаження ...
banner
banner

Ді Капріо нарешті отримав "Оскар"

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який вшосте був номінований на "Оскар", став кращим за версією американської Кіноакадемії. Омріяну статуетку 41-річному Лео принесла роль у стрічці "Легенда Г'ю Гласса".

Оскар, Ди Каприо


Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який вшосте був номінований на "Оскар", став кращим за версією американської Кіноакадемії. Омріяну статуетку 41-річному Лео принесла роль у стрічці "Легенда Г'ю Гласса". Фільм розповідає про колоніста Г'ю Гласса, який стає на шлях помсти проти тих, хто залишив його помирати після сутички з ведмедем.

Лео довелося і боротися із велетенською ведмедицею, і куштувати сиру рибу, і долати невимовний холод під час роботи над фільмом.
 
Він ішов до "Оскара" все своє життя, його номінували кілька разів, але на сцену піднімались інші. Тепер він наблизився до нагороди впритул – те, що Ді Капріо пережив і втілив у ролі Г'ю Ґраса, критики і букмекери називали 100-ідсотковим "Оскаром". 
 
До слова, "Легенда Г'ю Гласса" на цьогорічному "Оскарі" була представлена у 12-ти номінаціях.
 
Відзначимо, також, що цьогорічна церемонія "Оскар" стала тріумфальною для команди стрічки "Шалений Макс: Дорога люті": фільм отримав 6 статуеток. Кіноакадемія відзначила у стрічці дизайн костюмів, художника-постановника, грим, монтаж та монтаж звуку, а також - зведення звуку.
 
Кращим фільмом року названо стрічку "В центрі уваги"  Томаса МакКарті
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: