Завантаження ...
banner
banner

Переваги бруківки від Ковальскої

Заасфальтовані доріжки та подвір’я приватних садиб зараз можна побачити не часто, їм на зміну прийшла бруківка, якою також закладено частину автомобільних доріг, пішохідні тротуари, об’єкти паркової інфраструктури, території, прилеглі до виробничих та торговельних закладів.

Повсюдне укладання бруківки пов’язано з різноманіттям її форми та зовнішнього вигляду, кольорової гамми та доступної ціни. Тротуарна плитка відзначається відмінною морозостійкістю, витривалістю до навантажень та зносостійкістю.

Характерні властивості тротуарної плитки

Своїм надзвичайним властивостям, на кшталт тривалості використання, високим показникам експлуатаційного навантаження та температурного режиму тротуарна плитка, що представлена на сайті zavod-brukivky.kyiv.ua, зобов’язана якісним матеріалам, що використовуються в процесі її виготовлення та дотриманням технології.
В залежності від матеріалів, що застосовуються при виготовленні тротуарної плитки розрізняють:

  • бруківку, що виготовлена з природного каменю (граніту, базальту, мармуру). Її призначення – мощення доріг для проїзду транспорту, пішохідних тротуарів, центральних площ та провулків;
  • клінкерну бруківку, для виготовлення якої використано вогнетривку глину. З такої плитки облаштовують тротуари, садово-паркові алеї та приватні подвір’я;
  • бетонну тротуарну плитку, що виготовлена з бетону, до якого додані спеціальні кольорові пігменти для забезпечення відповідного спектру кольорів. Основа такої плитки відзначається більш крихкою текстурою, тому таку плитку використовують для мощення пішохідних доріжок та дворів. 

Товщина плитки, що використовується для мощення дороги з великим автомобільним трафіком коливається від 8 до 12 см (в залежності від можливого навантаження на 1 кв. м дороги), для пішохідних доріжок достатньо плитки товщиною 4-6 см.

Чому варто обрати бруківку «Ковальську» 

На заводі по виготовленню тротуарної плитки «Ковальська» застосовують найпрогресивніший, на сьогоднішній день, метод її виготовлення – напівсухе вібропресування. Виготовлена таким методом бруківка від Ковальської відзначається:

  • високою зносостійкістю, яка забезпечується надтвердими та особливо міцними складниками – цементом вищої марки, кварцовим піском та дрібнофракційним щебенем;
  • витривалістю до значних навантажень (до 600 кг на один кв. м);
  • екологічністю завдяки використанню тільки природніх компонентів.

Додавання спеціальних барвників дозволяє виготовлення плитки найрізноманітніших кольорів та її мощення у вигляді візерунків та геометричних фігур.  
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: