Завантаження ...
banner
banner

Яке професійне кухонне обладнання можна придбати в компанії «Майстер-1»

Ефективна робота будь-якого закладу громадського харчування, включно з елітними ресторанами чи кухнями швидкої їжі неможлива без використання професійного сучасного кухонного обладнання, асортимент та функціональні характеристики якого постійно оновлюються та удосконалюються. Придбане в компанії Майстер-1 кухонне обладнання забезпечує подрібнення, нарізання, перемішування, замішування та/або збивання інгредієнтів, які слугують основою вишуканих кулінарних шедеврів чи продукції вуличного фаст-фуду. Все кухонне обладнання, представлене на офіційному сайті компанії супроводжується відповідними сертифікатами якості.

Асортимент кухонного обладнання, яке можна замовити у компанії

Належна комплектація кухні будь-якого закладу громадського харчування неможлива без використання холодильного обладнання, на кшталт холодильних шафі та морозильних камер та обладнання для термічної обробки продуктів, яке забезпечує виконання процесів смаження, тушкування та варіння окремих інгредієнтів чи готових блюд. Крім того, на кожній кухні повинні бути електромеханічні пристрої, завдяки яким відбувається підготовка певних інгредієнтів – їх попередня очистка та нарізання та нейтральне обладнання у вигляді кухонних столів, стелажів, раковин, ваг тощо.

На офіційному сайті компанії «Майстер-1» https://master-ua.com/uk представлено різноманітні зразки професійного кухонного обладнання, виготовленого вітчизняними та іноземними виробниками, включно з:  

  • роздавальниками (заварниками) чаю, робочим місцем бармена, тепловими лініями 700 та макароноварками;
  • вафельницями, термоконтейнерами (термобоксами) та приводами та насадками до кухонних процесорів;
  • диспенсерами для підносів, купольними та фронтальними посудомийними машинами та розстоєчними шафами.

Чому кухонне обладнання варто купляти в компанії «Майстер-1»

Величезний асортимент професійного кухонного обладнання, яке можна замовити та придбати в компанії «Майстер-1» дозволяє власникам чи керівникам закладів громадського харчування обирати продукцію, яка відповідатиме ідеальному конструкторському рішенню, де вдало поєднується дизайн та оптимальне співвідношення якісних та вартісних показників.

Вибір кухонного обладнання варто проводити з урахуванням потенційного асортименту страв, що готуватимуться на кухні, кількості можливих відвідувачів закладу та площі приміщення – виробничого, що належить кухні та гостьового – ресторанного залу чи кафе.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: