Завантаження ...
banner
banner

Вибір деталей та запасних частин для тюнінгу автомобілів BMW

Серед українських автомобілістів достатньо поширеним явищем є тюнінгування автомобілів, яке дозволяє не тільки докорінно видозмінити зовнішній вигляд кузова авто або його салону, але значно покращити технічні характеристики транспортного засобу, в тому числі двигуна, трансмісії чи підвіски. За видами тюнінгу його можна досить умовно поділити на зовнішній, де зміни стосуються тільки кузова чи інтер’єру салону авто та внутрішнім, пов’язаним з заміною певних деталей і запасних частин та переналаштуванням двигуна або інших систем автомобіля, включно з гальмівною системою, підвіскою та трансмісією. Окремим видом внутрішнього тюнінгування авто є встановлення спеціальних чіпів, які сприяють оновленню комп’ютерних програм авто.

Матеріали, що можуть використовуватися для тюнінгу автомобілів BMW

Процеси тюнінгування автомобілів BMW можуть здійснюватися з використанням окремих деталей та запчастин, аксесуарів та витратників, а також за допомогою використання спеціального обладнання. На сайті інтернет-магазину https://shop.a-drive.com.ua/brands/bmw/ можна замовити та придбати запчастини, що використовуються для тюнінгу:

  • двигуна та трансмісії, включно з блоками циліндрів, колінчатими валами, клапанами та сальниками, коробками передач, підшипниками, муфтами та важелями;

  • системи гальмування та для підвіски, де використовуються деталі на кшталт гальмівних дисків та колодок, супортів і шлангів, важелів та пружин, стабілізаторів та амортизаторів, пневмоподушок та пневмопідвісок;

  • кузова та салону авто, де зазвичай користуються оригінальними накладками для порогів, бамперами, спойлерами, антикрилами та решітками на радіатори.

Використання перелічених деталей (і не тільки їх) дозволяє кардинально оновити дизайн кузова, підвищити рівень комфорту в салоні авто, докорінно покращити аеродинамічні показники автомобіля та збільшити параметри потужності двигуна з одночасним збереженням або зниженням витрат палива.

Обираємо деталі для тюнінгу автомобілів BMW

Завдяки якісному проведеному тюнінгу та використанню окремих деталей та запасних частин, придбаних на сайті інтернет-магазину shop.a-drive.com.ua можна докорінно змінити вигляд та «начинку» автомобіля, користуючись для прикладу оригінальним цифровим кластером для автомобілів BMW 6WB, який за потреби можна використовувати на BMW F3x.

Власники автомобілів марки BMW можуть скористатися також великим гальмівним комплектом, який дозволить модернізувати передні та задні гальма шляхом використання передніх чотирипоршневих супортів, обладнаних колодками і датчиками контролю зносу та великих роторів (370x30), що мають ямки, прорізи та вентиляцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: