Завантаження ...
banner
banner

5 Найкращих Романтичних Фільмів За Останні 10 Років 

Коли ми думаємо про романтичні фільми, то найчастіше згадуємо ромкоми - найпопулярніший піджанр романтичних фільмів. Однак романтичні історії можна знайти у фентезі, військових фільмах, історичних епопеях, літературних адаптаціях та інді-драмах, серед багатьох інших жанрів. Хоча нам подобаються дешеві романтичні комедії, наші найулюбленіші романтичні фільми, які я передивляюся, - це, швидше за все, драми або історичні стрічки. І саме тому в цьому списку 10 найкращих романтичних фільмів останнього десятиліття ви знайдете лише одну романтичну комедію.

Ми хочемо розширити ваше уявлення про те, яким може бути романтичний фільм, а також допомогти вам відкрити для себе найкраще з того, що запропонувало нам останнє десятиліття. У цьому списку є вампіри, подорожі в часі, французькі художники 18 століття, фермери з Йоркширу та два фільми, дія яких відбувається в Луїзіані, що доводить, що це найромантичніший з усіх 50 штатів. Сядьте зручніше, розслабтеся і пориньте в історію кохання на віки...

Take this Waltz
Mongrel Media

Ми починаємо з досить складного погляду на романтику - шлюбу, на який впливає емоційна інтрижка. Марго (Мішель Вільямс) щаслива у шлюбі з Лу (Сет Роген), коли зустрічає Деніела (Люк Кірбі). Вона сповнена рішучості зберігати вірність Лу, який є хорошою людиною (і який готує смачну курку), але продовжує регулярно зустрічатися з Деніелом. Вони ніколи не роблять нічого фізичного разом, і Марго вирішує, що вони можуть «розділити один поцілунок після того, як вона буде вірна протягом 35 років, тому що вона це заслужила».

Канадська сценаристка і режисерка Сара Поллі малює привабливий портрет мистецької спільноти Торонто у фільмі «Візьми цей вальс». Сексуальна напруга між Вільямсом і Кірбі зростає до точки кипіння, і Марго вирішує, що все ж таки піде від Лу. Цікаво, що замість того, щоб зупинитися на цьому, Поллі продовжує історію, показуючи, як Марго і Деніел стають усталеною, нудною парою.

Але якщо ви не можете знайти цей фільм онлайн, ви можете скористатись VeePN. Використання VPN при перегляді фільмів онлайн дозволяє обхідати географічні обмеження і отримувати доступ до контенту, що може бути недоступним у вашій країні. Він маскує вашу справжню IP-адресу, дозволяючи вам з'єднуватися з серверами у різних країнах і отримувати доступ до різноманітних каталогів фільмів та серіалів. За допомогою VPN можна отримати доступ до платформ, які блокуються в вашому регіоні через географічні обмеження, такі як Netflix, Hulu, або BBC iPlayer. VPN забезпечує шифрування вашого інтернет-з'єднання, що додає додатковий рівень конфіденційності та безпеки під час перегляду фільмів онлайн. Нарешті, використання VPN може підвищити швидкість з'єднання і забезпечити стабільніше підключення під час стрімінгу великих обсягів даних.

Щасливчик
Warner Bros. Pictures

У мене є слабкість (лише одна, звісно): Екранізації Ніколаса Спаркса. Я бачила всі ці дешеві плаксиві фільми, багато з них по кілька разів. Найвідоміший і найкращий - це, звичайно, «Щоденник пам'яті» з Райаном Гослінгом і Рейчел МакАдамс у головних ролях. Але наступний за рейтингом - «Щасливчик» із Заком Ефроном і Тейлором Шиллінгом у головних ролях.

Ефрон грає Логана, американського морського піхотинця, який йде з Колорадо до Луїзіани в пошуках жінки на фотографії, яку він знайшов в Іраку. Він знаходить жінку на ім'я Бет (Шиллінг), але не пояснює, чому він там. Натомість він влаштовується до неї на роботу, доглядаючи та тренуючи собак. Лоґан зближується з сином Бет і конфліктує з її колишнім чоловіком.

Як і у всіх фільмах Спаркса, пейзажі Луїзіани чудово зняті, здебільшого у світлу пору доби, а Бет живе у чудовому великому будинку зі своєю бабусею, яку грає Блайт Деннер. Якщо ви раніше не бачили фільмів, знятих за мотивами оповідань Спаркс, ви можете здивуватися, дізнавшись, що це не просто кашоподібні романтичні історії. Вони ще й досить сексуальні. Для мене це визначення фільму для розради, і я дивилася його більше разів, ніж хотіла б зізнатися.

Портрет жінки у вогні
Pyramide Films

«Кожен кадр - витвір мистецтва» - можливо, це кліше, але у випадку з кінематографом Клер Матон воно максимально наближене до істини. Кожен аспект «Портрета жінки у вогні» Селін Скіамма ретельно опрацьований у точних деталях, але він зовсім не холодний і не суворий. Ноемі Мерлан та Адель Хенель грають художницю та її об'єкт, які опинилися разом на ізольованому французькому острові наприкінці 18-го століття. У той час як Елоїза (Анель) готується до одруження з

Окрім центральної любовної історії, у фільмі також є кілька приголомшливих сцен жіночої солідарності, зокрема жіночі хороводи навколо вогнища та незабутня сцена аборту. Елементи готичних історій про привидів, грецьких міфів та опери переплітаються в одному з найбільш візуально захоплюючих фільмів за останні роки. Мерлант і Хенель створюють емоційне ядро, а Скіамма малює прекрасне тло навколо них.

Вижили лише коханці
Pandora Film

Що може бути романтичнішим за кохання, яке триває століттями, незважаючи на час, вік і необхідність проливати кров, щоб вижити? У фільмі «В живих залишилися тільки коханці» Том Гіддлстон грає Адама, музиканта з Детройта. Тільда Свінтон грає його дружину Єву, любительку літератури в Танжері. Незважаючи на фізичну відстань між ними, вони сильно пов'язані - до речі, вони обидва вампіри.

Однак Адам втомлюється від безсмертя, і Єва хвилюється за нього. До того ж, їхнє існування опиняється під загрозою, коли до них приїжджає відчайдушна сестра Єви - Ава (Міа Васіковська). Хіддлстон і Свінтон завжди були привабливою парою, і це ще до того, як ви додасте до них надзвичайно круті вампірські флюїди. Використання верхніх планів у поєднанні з детальним продакшн-дизайном, зокрема, аналоговими гаджетами Адама та старими інструментами, робить цей фільм мрійливим баченням детального, обжитого світу. Адам і Єва можуть бути відкинуті далеко один від одного, але їх завжди тягне назад, і їхнє кохання не згасає.

Епоха Адалін
Lionsgate

Блейк Лайвлі, Мішель Гюйсман і Гаррісон Форд зіграли головні ролі в цьому фільмі про Адалін (Лайвлі), жінку, яка потрапила в аварію в 30-х роках і з тих пір не постаріла ні на день. Щоб уникнути підозр, вона щодесять років змінює міста і приймає нові імена. Готуючись до чергового переїзду, Адалін зустрічає Елліса Джонса (Гюйсман), який одразу ж закохується в неї і знайомить зі своїми батьками.

Виявляється, що його батько, Вільям (Форд), був єдиним чоловіком, з яким Адаліна дозволяла собі мати стосунки - їхній роман розгортався протягом 60-х і 70-х років, доки вона не злякалася і не втекла. Одним з найбільш надзвичайних аспектів цього фільму є Ентоні Інгрубер, який грає молодого Вільяма. Тут немає ніякої комп'ютерної графіки чи трюків - він просто виглядає, звучить і має ті самі манери, що й молодий Гаррісон Форд.

Лайвлі добре справляється зі своєю роллю жінки з 30-х років (в основному завдяки голосу), і одним з найкращих аспектів історії є те, що у неї є дочка, яка нормально постаріла, яку грає Еллен Бурстін. Їхні стосунки зображені з любов'ю. Це високохудожній роман, який талановитий акторський ансамбль втілив у життя дуже добре.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: