Завантаження ...
banner

Що спекти на перекус дитині в літній табір: 5 ідей

Літній табір — це не тільки час для ігор і нових вражень, але й період, коли діти потребують більше енергії для активного дозвілля. Дуже важливо забезпечити їх поживними перекусами. Це допоможе уникнути стомленості, покращить концентрацію та настрій.

Корисний перекус для дитини має бути поживним і ситним, легким у транспортуванні та зберіганні. Такі властивості має домашня дріжджова випічка! Вона пухка, запашна, чудово тамує голод, здатна залишатися свіжою протягом кількох днів. Які ж смаколики можна приготувати дитині для перекусу? Саме про це ми і поговоримо! Детальний опис кожного згаданого нижче рецепта ти знайдеш на сторінці https://lvivskirecipes.com.ua/.

AD_4nXcyFo0IR2-s5GGWoTtxi4t5vvZ2L8KUyt2YrUuUKtKvtHU2H28OO1j9g5-g0kKR_jkxtLoIdLmpzzADbnqSFTCAH8SYaJdc4xkJ6Kuk2uZvEm7I4zhv22A5I_UQXGV0SXMxekUvKuGQlMRG0XTH6E3jxvxz?key=chGvgKDjvFbrydj2GmAWWw

1. Сирні ватрушки

Класичний смаколик, який більшість з нас любить за поєднання м’якого тіста з тонкою золотавою скоринкою та кисломолочного сиру з солодкими острівцями родзинок. Це чудовий дует вуглеводів і білків, який надовго тамує голод. Для більш цікавого смаку, начинку доповни рецепт цедрою апельсина чи лимона. Крім класичних круглих ватрушок, можна приготувати смаколики у вигляді троянд. Для цього тісто розкачують в кружечок і роблять чотири надрізи, не доходячи до середини. Начинку викладають в центр, а імпровізовані пелюстки огортають навкруги.

2. Рогалики з начинкою

Зручний порційний перекус, що дозволяє експериментувати з начинками. Всередину можна покласти свіжі чи заморожені вишні, порічки, смородину, малину. Також рогалики смакують з яблуками, грушами, іншими фруктами. Можна використовувати як свіжі плоди, так і консервовані. Ще один варіант начинки — домашнє фруктове чи ягідне пюре. Завдяки  такому розмаїттю смаків рогалики ніколи не набриднуть  твоєму малюку.

3. Булочки-гарбузики

Окрім привабливої форми, такі булочки можуть похвалитися оригінальним смаком та неперевершеним ароматом. А все завдяки використанню гарбузового пюре, родзинок та вершкового масла. Ці ж інгредієнти роблять булочки поживними й корисними для дітей. Спробувати таку випічку захоче навіть вимогливий ласун, якого зазвичай не цікавлять овочеві страви.

4. Круасани

Хрумкі і невагомі, рум’яні і запашні — все це про домашні круасани! Відмовитися від такого перекусу просто неможливо. Класичні круасани не мають начинки, проте кожен охочий може експериментувати. Всередину легко загорнути солоні чи солодкі топінги: овочі, м’ясо, сир, фрукти, ягоди тощо. Головне, щоб начинка була вже готова, адже тісто випікається доволі швидко. Також класичний круасан можна використовувати як основу для домашнього сендвіча: розріж булочку вздовж і поклади в середину продукти, які полюбляє дитина.

5. Булочки з малиною і шоколадом

Це неперевершений літній смаколик зі свіжими ягідними нотками і яскравими шоколадними акцентами. Регулювати кількість начинки легко самостійно, а за бажання готові булочки можна додатково вкрити шоколадною чи цукровою глазур’ю, крем-сиром чи солодкою пудрою. Випічка виходить дуже м’якою всередині, з апетитною скоринкою зовні. Рівномірний розподіл начинки не дозволить відірватися від булочки ні на мить!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: