Завантаження ...
banner

В чому полягають особливості процесу створення відеопродакшену

Відео контент є невід’ємною складовою сьогоднішнього інтернет-маркетингу, який зазвичай використовують для формування та просування актуального іміджу для певних товарів, послуг, торгової марки чи нового бренду. Якісний відеопродкшн, пов’язаний зі створенням відеороликів, починається зі створення творчої ідеї, написання сценарію та завершуються власне зніманням відео контенту – відео ролику з певною тематикою. Для того, щоб замовити відеопродакшн, можна звернутися до студії VIVID, фахівці якої займаються створенням рекламних роликів.

Як відбувається процес створення відеопродакшену

Для того, щоб забезпечити належну якість відзнятого відеоролика студія VIVID проводить тендер, в якому приймають участь декілька знімальних груп, за наслідками якого замовлення передається на виконання дійсно найкращим спеціалістам, робота яких перебуває під постійним контролем. Якість відзнятого відео контенту залежить від професіоналізму режисерів та запропонованих ними тритментів – режисерських задумок та поглядів на певні творчі процеси.

Фахівці студії VIVID:

  • працюють над погодженням та затвердженням режисерських тритментів і брифів, де зроблено опис основних завдань по проекту, вимог щодо нього та вхідних даних;
  • здійснюють заходи щодо креативного супроводу процесів, пов’язаних з кастингом акторів, безпосередніми зйомками відео контенту, його монтажем та озвучуванням. Крім того, фахівці студії забезпечують проведення найголовніших етапів відеопродашену - підготовчого етапу та постпродакшену;
  • забезпечують організацію нескладних зйомок репортажного плану, студійного знімального процесу та зйомок контенту, який буде розміщено в соціальних мережах.

Деякі особливості створення рекламних роликів

Створенню крутого рекламного відео передують заходи щодо глибинного рісьорчингу певного продукту та ринку, на якому він буде поширюватися. Вказані дії дозволяють віднайти конкурентні особливості та переваги певного бренду та відобразити їх у відзнятому відео.
Окрім відео контенту до сфери послуг студії VIVID належить створення анімаційних відео – рекламних чи інформаційних роликів, які поєднуються з унікальними ілюстративними матеріалами. 

Вартість послуг зі створення відео контенту залежить від декількох факторів, включно з особливостями брифу, кінцевими бізнес цілями, вибору локації – місця зйомки, тривалості знімального процесу та підбору конкретних акторів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: