Завантаження ...
banner
banner

Як освіжити шкіру обличчя швидко: практичні поради

Як освіжити шкіру обличчя швидко: практичні поради фото
Важливо розуміти, що ніякий макіяж не зможе приховати втому шкіри, подразнення, набряклість, сухість, лущення. Тому за кілька годин до появи потрібно зайнятися експрес-доглядом, який може стерти недосконалості.


ПАТЧІ ТА МАСКИ З ГІДРОГЕЛЮ


Найпростішими та найефективнішими засобами для швидкого перетворення шкіри обличчя є маски, патчі, створені на основі гідрогелю. Цей матеріал максимально щільно прилягає до шкіри, має суттєво низьку температуру, яка знімає подразнення та набряклість на шкірі, тонізує її, звужує судини.
Просочення гелю містить концентровану сироватку, часто наповнену такими корисними компонентами як гіалуронова кислота, водорості, ефірні олії, вітаміни та антиоксиданти, кофеїн та багато іншого.
Експерти рекомендують проводити процедуру після вмивання та завчасно охолодженими б’юті-засобами в холодильнику. Аналогом гідрогелю можуть бути мікроголки. Патчі з ними активують кровообіг, а тому вид шкіри після процедури виходить свіжим і здоровим, без плям, почервоніння, зморшок, набряків.


СИРОВАТКИ В АМПУЛАХ


Такі засоби, як концентровані сироватки, розфасовані в ампули, містять концентрацію речовин, що в 10 разів перевищує аналоги в упаковках великих форматів. Вони мають дуже маленькі молекули, що проникають дуже глибоко у шари шкіри, впливаючи на проблему зсередини. Свій результат сироватки показують негайно і для нього потрібно лише кілька крапель.
Концентровані склади в ампулах це SOS-засоби, що розгладжують зморшки, що заповнюють порожнечі заломів, усувають пігментацію, набряки, що знімають, підсвічують шкіру. Примітно, що засіб можна наносити не тільки на обличчя, а й на шию, зону декольте, руки.


ПІЛІНГИ ТА ГОМАЖІ


В даному випадку мова піде не про звичні пілінги на основі кислот, на відновлення після використання яких потрібно багато годин. Для швидкого перетворення знадобиться продукт із дрібним абразивом, ефективний та делікатний одночасно.
Він м’яко зчистить ороговілий шар шкіри, розкриє закупорені пори, покращить зовнішній вигляд обличчя, її відтінок. Шкіра буде дуже гладкою, м’якою, готовою прийняти засоби для макіяжу без лущення та інших недоліків.
Якщо жінка не має видимих ​​причин для використання скрабу або має істотні протипоказання, то вона може застосувати гель-скатку з мінімальним вмістом кислот або ензимну пудру. Вони набагато делікатніші за догляд з абразивом, але також добре очищають сухі частинки шкіри, що заважають досягти ідеального макіяжу.


Ефектно з’явитися на святі, блищачи не лише вбранням, а й видом шкіри, допоможуть експрес-засоби, описані вище. Вони знімуть набряки, підвищать кровообіг для здорового рум’янцю, приберуть сліди втоми та недосипання.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: