Завантаження ...
banner
banner

Телеведуча BBC показала в ефірі непристойний жест: курйозне відео

Телеведуча BBC показала в ефірі непристойний жест: курйозне відео фото

Ведуча новин британського телеканалу ВВС потрапила в скандал, показавши у прямому ефірі середній палець.

Маріам Моширі  продемонструвала “жартівливий” жест знімальній команді, який побачили не лише вони. Це сталося в ефірі випуску о 12:00 у середу, 6-го грудня.

До початку ефіру залишалося декілька секунд, але 46-річна Маріам не встигла опустити руку. Зрозумівши, що її помилку було знято на камеру, вона швидко повернулася до традиційної позиції ведучої новин і сказала глядачам: “Прямий ефір із Лондона, це BBC News”.

Цей фрагмент став вірусним у Мережі.
Щоб переглянути відео - тисніть на фото:

Згодом Моширі дала пояснення та перепросила глядачів. Вона написала на Х: “Я вдавала, що веду зворотний відлік, у той час як режисер відраховував від 10 до 0… Включно з пальцями, щоб показати число. Коли ми дійшли до 1, я жартома повернула середній палець і не зрозуміла, що це буде знято на камеру. Це був приватний жарт команди, і мені дуже шкода, що він вийшов в ефір! Я не хотіла, щоб це сталося, і мені дуже шкода, якщо я когось образила чи засмутила. Насправді я не “підкидала птаха” глядачам. Це був дурний жарт, призначений для невеликої кількості моїх приятелів”, — сказала вона.

Моширі є однією із головних ведучих каналу BBC News після підвищення у лютому. Вона пропрацювала у британській телекомпанії понад 20 років.

enovosty.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: