Завантаження ...
banner
banner

Чим небезпечні сухофрукти для здоров’я: подробиці

Чим небезпечні сухофрукти для здоров’я: подробиці фото

Вживання сухофруктів може бути як корисним, так і шкідливим для здоров’я. Останнє загрожує тим, хто налягає на ці продукти занадто часто, — пише useti.org.ua.

Порушення травлення

Надлишок сухофруктів може викликати шлунково-кишкові проблеми, такі як судоми, здуття, болі в животі, запори і діарею. Це відбувається через надмірне споживання клітковини.

Зайва вага

Сухофрукти містять багато калорій, а занадто велика їх кількість призводить до збільшення ваги. Дотримуйтесь обережності і частіше вибирайте в якості закусок корисні низькокалорійні овочі та фрукти.

Зниження цукру в крові

Сухофрукти мають високий глікемічний індекс. Це викликає миттєвий стрибок рівня цукру в крові. Але також швидко знижує рівень енергії, викликаючи падіння показників цукру.

Загострення астми

Двоокис сірки, яка використовується для консервування сухофруктів, може викликати алергію і симптоми астми, якщо вживати ці продукти у великій кількості

Як повідомляв MYNIZHYN, відмовитися від калорійних страв, щоб схуднути? Може бути, це і правильним рішенням, але, як і будь-яке правило, воно не обійдеться без винятків. Обов’язково збережіть в своєму раціоні деякі продукти з високою калорійністю – це допоможе вам підтримати здоров’я і швидше схуднути.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: