Завантаження ...
banner
banner

Сім якостей жінки, яку не захоче відпустити жоден чоловік: подробиці

Сім якостей жінки, яку не захоче відпустити жоден чоловік: подробиці фото

Ідеальних жінок немає в природі, але кожен чоловік сподівається знайти ту єдину, яка близька до ідеалу. Розглянемо ті жіночі якості, які, з точки зору чоловіка, мають бути у його обраниці. Саме завдяки їм він не захоче втрачати таку жінку, — пише Затишок.

1. Розум

Успішні чоловіки хочуть поруч із собою бачити розумну, освічену жінку. З нею є про що поговорити, вона завжди дасть слушну пораду. Вона завжди підтримає бесіду в потрібному руслі.

2. Турбота

Виявляючи турботу і ніжність до чоловіка, жінка в його особі набуває надійного друга і партнера. Чоловіки цінують турботу про себе. Їм хочеться, прийшовши додому, зануритися в атмосферу любові та розуміння. Турботлива дружина не влаштовує скандалів, розуміючи, що вдома чоловік шукає спокою і відпочинку.

3. Жіночність

Витончені, неспішні жінки приваблюють чоловіків своєю жіночністю. Кожен рух у них вивірений. Це не театральна постановка поведінки, а цілком реальна манера спілкування.

Лагідні, загадкові жінки змушують чоловіків розгадувати їхні думки. З ними хочеться частіше спілкуватися, адже вони вселяють спокій і стабільність в обранця. З такими жінками чоловіки досягають небачених висот.

4. Готовність іти на компроміс

Уперті та норовливі жінки не тільки не викликають любові, а й навіть поваги чоловіка, хоч би якими б красунями вони не були. Здоровий компроміс обов’язковий у стосунках.

Це не означає беззаперечного підпорядкування чоловічим забаганкам. Жінки без почуття гідності і своєї думки не цікаві чоловікам.

Чимось обов’язково потрібно жертвувати заради коханого. Повірте, він буде вдячний за це. І відплатить вам розумінням і бажанням поступатися вам.

5. Чесність

У всі часи і у всіх народів цінувалася чесність у стосунках. Навіть маленька брехня здатна спричинити низку недомовок та інтриг. Рано чи пізно обман розкриється, ось тоді не уникнути біди і жорсткого з’ясування його причин. Наслідки можуть бути плачевними. Часто це призводить до розриву стосунків, адже кому хочеться бути в положенні обдуреного чоловіка.

6. Цілеспрямованість

Для успішного заможного чоловіка важливо, щоб його друга половинка була гідна його. Бачачи в жінці цілеспрямовану натуру, він із радістю візьметься за фінансування її бізнесу. А також за необхідності всіляко підтримає жінку у виборі цікавого хобі або заняття.

Престиж чоловіка залежить і від дружини. Розумні, заповзятливі дружини – це хороша характеристика і, до речі кажучи, – велика рідкість у наші дні. Розумна дружина є не тільки надійним другом у житті, а й хорошою коханкою в ліжку. Звичайно, тут головним критерієм виступає поміркованість.

Пристрасть і любов потрібно проявляти не тільки в ліжку. Нехай це проявляється в буденному житті та переконує коханого у ваших щирих почуттях.

7. Пристрасть

Знаючи наперед, що цінують чоловіки у своїх обраницях, прагніть стати їм потрібними та незамінними подругами. Не догоджайте і не підтакуйте, фальшивість розкриється неодмінно. Кохайте щиро і пристрасно, тоді ваш чоловік навіть не подивиться в бік інших жінок.

Як повідомляв MYNIZHYN, твоя підсвідомість знає це раніше, ніж твій розум. Ти можеш думати, що зустріла свого єдиного, але твоя поведінка свідчить про протилежне, а ти навіть не усвідомлюєш цього.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: