Завантаження ...
banner
banner

Романтичні вчинки, які чоловік мріє отримати від коханої

Романтичні вчинки, які чоловік мріє отримати від коханої фото

Чоловікам подобаються романтичні жести не менше ніж жінкам. Чому б не побалувати коханого приємними моментами? Адже є речі, яких він буде просто в захваті!

Пише Затишок

1. Влаштуйте йому ідеальне побачення

У період залицянь чоловікам доводиться попітніти, щоб зробити вам ідеальне побачення. Для них це справжній стрес. Так що іноді можна позбавити його цього хвилювання і самій влаштувати вечір для нього. Влаштуйте йому вечір мрії, і ви назавжди залишитеся особливою в його пам’яті!

2. Пограйте у розваги

Запропонуйте коханому пограти у гру: ви по черзі ставите питання один одному, які вам реально дуже цікаві! Правило таке: якщо хтось не хоче відповідати, він має виконати будь-яке бажання…

3. Телефон подалі

Ми так прив’язані до гаджетів, що іноді навіть у присутності коханого продовжуємо копошитися в соцмережах та займатися іншими непотрібними дурницями в інтернеті. Вимкніть ваші телефони і пізнайте наодинці по-справжньому…

4. Даруйте обійми

Фізична близькість особливо важлива у стосунках, і йдеться не лише про секс. Доведено, що пари, які часто торкаються один одного, щасливіші. Не чекайте, що він підійде першим, обіймайте самі. Навіть якщо він здається неприступним, продовжуйте гладити його – насправді чоловікам це дуже подобається, просто вони не завжди зізнаються.

5. Приготуйте його найулюбленішу страву

Кожен чоловік має страву, яку він любить особливо! Не чекайте, щоб він попросив вас, а приготуйте самі. Така увага нагадає йому вкотре, що ви читаєте його думки.

6. Розкажіть секрет

Такі розмови дуже зближують. Для чоловіка це показник того, що ви довіряєте йому та вважаєте його гідним. Тут головне вибрати слушний момент, нехай все буде максимально природно.

7. Влаштуйте вечір танців

Не всі чоловіки люблять танцювати на публіці, але вдома вони можуть розкритися. Підберіть улюблений плейлист та пробуйте різні танцювальні рухи… Весело буде точно!

Фото: unsplash.com

Раніше  MYNIZHYN повідомляв про 12 якостей чоловіка, від якого не захоче піти жодна жінка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: