Завантаження ...
banner

Зробіть це, і ваші стосунки покращаться: вісім способів

Зробіть це, і ваші стосунки покращаться: вісім способів фото

Стосунки — річ не постійна і мають опцію зруйнуватися від серйозних на те причин, а можуть і від звичайних дрібниць. Розглянемо декілька порад, які допоможуть вам покращити та зберегти гарні стосунки зі своєю половинкою, — пише Затишок.

1. Уникайте порожніх розмов

Під час знайомства не варто витрачати надто багато слів (і дорогоцінного часу), задаючи предмету своєї симпатії чергові питання про погоду чи роботу. Занурюйтесь відразу. Із самого початку ставте більш повні питання. Наприклад, замість запитати: «Чим ви займаєтеся на роботі?», поцікавтеся: «Що у вашій роботі надихає вас найбільше?».

З одного боку, людині може бути не дуже комфортно відразу переходити до значних питань, але якщо їй з вами не комфортно від початку, то, швидше за все, ви не підходите один одному. Варто замінити безглузду балаканину справжньою розмовою про свої страхи та погляди на життя, без простого переліку фактів — усього того, що ми зазвичай розповідаємо про себе при знайомстві.

Питання не повинні бути надто особистими, але мають показати вашу щиру зацікавленість, допомогти продовжити діалог та вести його вглиб, а не обмежуватися поверхневими словами. Цей спосіб може стати у нагоді і для того, щоб зав’язати дружбу. Запитайте нового знайомого чи колегу про щось важливе і улюблене для нього — людина зацікавиться вами набагато сильніше.

2. Не бійтеся сваритися в шлюбі і боротися за нього

Постійні скандали рано чи пізно виснажують подружжя і призводять до розлучення. Однак повна їх відсутність також може бути згубною. Не потрібно уникати конфліктів усіма можливими способами, як і не потрібно починати їх просто так.

Не бійтеся висловлювати свої почуття і слухати свого партнера саме це допоможе зберегти стосунки. Проблеми краще своєчасно вирішувати, ніж чекати, коли з них виникне клубок, який залишиться лише перерубати.

3. Дозвольте людям дізнатися справжнього себе

Переконайтеся, що ваші близькі дійсно знають вас, поки не стало надто пізно. Говоріть їм про свої почуття, думки і бажання, не ховайте їх у собі.

4. Одружуйтесь за бажанням, а не за потребою

Ми часто потрапляємо під гніт соціальних зобов’язань, які диктують нам певний спосіб життя. Ми можемо почуватися винними, якщо вчасно не знайдемо чоловіка. Однак усі ми знаємо, до яких травмуючих наслідків може призвести невдалий шлюб.

5. Секс – це не кохання

Не варто замінювати одне поняття іншим. Якщо вам добре з людиною тут і зараз, але ви не бачите себе з нею через кілька років, вам не комфортно разом, то подумайте, чи це любов взагалі. Без бурхливої ​​пристрасті можна побудувати чудові стосунки та сім’ю.

6. Спробуйте лікувати серцевий біль як головний

Коли нас кидають, ми відчуваємо біль, який схожий на той, який люди відчувають, коли позбавляються алкогольної чи наркотичної залежності. Любов активує самі центри у мозку, як і, наприклад, кокаїн. Тому ми намагаємося знову і знову зустрітися з об’єктом любові, нам це фізично необхідно.

Дослідження доводять, що цей біль можна утихомирити так само, як і біль фізичний, наприклад парацетамолом. І поки в нас відбувається боротьба із почуттями, ми відчуваємо себе розбитими морально та фізично. Але в цьому і криється можливість лікування. Якщо ви страждаєте через розбите серце, випийте парацетамол.

7. Говоріть про те, чого хочете від стосунків

Якщо ви якимось чином опинилися у френдзоні, але хочете більшого, то не чекайте, що предмет вашого кохання магічно сам зрозуміє це. Будьте сміливішими і скажіть прямо, чого ви хочете. Так, ви можете втратити дружбу, але ясність стане вашою винагородою. Здатність висловлювати свої почуття і говорити про них партнеру піде на користь і парам, що вже разом.

8. Домагайтеся свого

Як часто ми шкодуємо про втрачені можливості? Не потрібно йти на крайні заходи, але взяти телефон у людина, яка сподобалася, в автобусі краще, ніж все життя шкодувати про те, що ви цього не зробили.

Як повідомляв MYNIZHYN, причини, через які відбувається чоловіча зрада, досить різноманітні, їх важко узагальнити, але якщо ви турбуєтеся чи не зраджує вас коханий, то ми розглянемо декілька характерних чоловічих рис, за якими можна зрозуміти, що він ніколи не зрадить.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: