Завантаження ...
banner

Через це чоловіки страждають у шлюбі: вісім речей

Через це чоловіки страждають у шлюбі: вісім речей фото

Іноді чоловіки в шлюбі відчувають дискомфорт, але чому — питання багатогранне. Розглянемо декілька випадків, через які можлива така ситуація в подружжі, — пише Затишок.

1. Через те, що дружина трудоголік

Є жінки, яким, по суті, і не потрібно стільки працювати, чоловік цілком здатний забезпечити сім’ю, але тяга підніматися все вище кар’єрними сходами – не дає спокою. Такі жінки часом забувають, що у них взагалі є сім’я, і чоловік, який чекає на їхню турботу. Їх цікавить лише власна кар’єра та гроші.

2. Через те, що жінка ревнива

Є такі патологічні ревнивиці, які в усьому бачать підступ. Варто чоловікові затриматися на півгодини з роботи, не взяти слухавку – вони вже готові влаштувати йому сцену ревнощів і влаштувати страшний скандал. А потім ще й дорікнуть, мовляв, сам винен, що я така стала – багато приводів даєш.

3. Холодні жінки – це зло, чоловікам поруч із такими перебувати дуже важко

Але ж є дами, які немов крижані всередині, нічим їх не розжалобиш: ні тим, що хворий, ні тим, що втомився, ні тим, що скучив. Це просто різниця в темпераментах, і, напевно, відсутність почуттів.

4. Надмірно турботливі жінки – це теж нестерпно

Чоловіки не люблять, коли з ними поводяться, як із маленькими дітьми. Не потрібні дорослим чоловікам сюсюкання, задушлива турбота і контроль, це позбавляє їх свободи, перекриває кисень, і точно не сподобається жодному.

5. Чоловіки страждають через різницю темпераменту

Коли він вельми охочий, а її інтимне життя закінчилося з народженням дітей.

6. Страждають чоловіки й тому, що жінка не вміє розмовляти спокійно

Якщо вона любить розмови на підвищених тонах, і що не день, то організовує «шикарні» скандали, чоловікові буде дуже складно.

7. Балакучі жінки теж чоловікам не подобаються

Він, приходячи додому, хоче крапельку тиші і спокою, а не переказу всіх пліток містечка і серіалів, які вона подивилася.

8. Страждають чоловіки, якщо не можуть нормально забезпечити сім’ю, і отримують постійні нагадування про свою неспроможність, замість підтримки

Чоловікові складно прийняти факт, що він не здатен щось робити добре, але коли його щодня гнітять через це, бажання прагнути вперед – пропадає.

Фото: Good House

Як повідомляв MYNIZHYN, зовнішність чи навички у приготуванні їжі, досягнення чи розум — які якості важливі для чоловіка, коли він обирає собі супутницю життя. Про яку жінку мріє чоловік і що прагне віднайти в ній першочергово — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: