Завантаження ...
banner

Вони здатні зіпсувати пристрасть у стосунках: шість жіночих помилок

Вони здатні зіпсувати пристрасть у стосунках: шість жіночих помилок фото

На початку стосунки переповнені пристрастю та енергією, але з часом цей вогник гасне. Пристрасті властиво згасати, адже завжди перебувати під впливом цього почуття – неприродно для організму, але трапляється й така практика, коли закоханість проходить саме через помилки у поведінці жінки. Чого варто уникати, щоб зберегти палкі стосунки — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

1. Відсутності ініціативи

Чоловіки також хочуть уваги. Вони виявляють себе як завойовники на перших етапах, але потім втомлюються від постійного першого кроку. Щоб «розпалити вогонь», увімкніть спокусницю, згадайте, як ви можете досягати того, чого хочете. І тоді ви відкриєтеся для свого чоловіка зовсім з іншого ракурсу. Головне – робіть це природно!

2. Скутості

Чоловік відчуває, коли жінка має блок. Йому хочеться відчувати повну синергію у стосунках. Якщо згодом ви все ще думаєте, що його сильно хвилюють вади вашого тіла, то ви помиляєтесь. Про це думаєте тільки ви, хоча зосередитися слід зовсім на іншому!

3. Надмірної турботи

Як швидко вбити пристрасть у стосунках? Стати для свого партнера мамою! Коли ви змінюєте свою роль, чоловік змушений відправити свою маскулінність у сплячку та стати вашим сином. Якщо не хочете перевіряти щоденник у свого партнера наприкінці тижня, тоді ставтеся один до одного на рівних!

4. Бути вічно незадоволеною

Інший перевірений спосіб передчасно позбавити ваші стосунки від пристрасті – вічно бурчати. Якщо ви думаєте, що завжди незадоволені бабусі, які бубнять собі під ніс, можуть когось збуджувати, тоді вам варто зняти рожеві окуляри. В іншому випадку знайте, що проблеми є у всіх, головне не створювати нових та вирішувати старі.

5. Відкривати всі карти

Не варто розповідати чоловікові абсолютно про все. Якщо ви робите щось зі своєю шкірою чи волоссям, показуйте лише результат. Залишайтеся загадкою, яку хочеться постійно розгадувати. Ви ж не хочете залишитись кексиком без родзинок?

6. Не знати собі ціну

Якщо ви дозволяєте чоловікові занадто багато або терпите негідну поведінку, то, швидше за все, ви скоро набриднете і на вас чекає сумний кінець з купою сліз і довгого реабілітаційного періоду загоєння свого розбитого серця. Знайте собі ціну і тоді знайдете потрібний баланс, який піде на руку не лише стосункам, а й пристрастям!

Якщо ви уникнете цих шести пунктів, то будьте впевнені, пристрасть стане гарним союзником для вашого кохання. І не залишатиме ваші стосунки, поки ви не закладете міцний фундамент для вашої пари.

Як повідомляв MYNIZHYN, стосунки — річ не постійна і мають опцію зруйнуватися від серйозних на те причин, а можуть і від звичайних дрібниць. Розглянемо декілька порад, які допоможуть вам покращити та зберегти гарні стосунки зі своєю половинкою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: