Завантаження ...
banner

Вони приваблюють чоловіків: чотири жіночі комплекси

Вони приваблюють чоловіків: чотири жіночі комплекси фото

Часто жінки ставляться до себе надмірно самокритично. Придумують якісь недоліки, а потім нескінченно через це страждають, але тішить, що чоловічі погляди майже завжди відрізняються від жіночих. Про чотири приклади, коли жіночі “недоліки” чоловіки, навпаки, вважають перевагами — читайте далі, — пише Затишок.

1. Сором’язливість

Серед дівчат двадцять першого століття – це рідкість. Але сором’язливість як риса характеру ще зустрічається часто. І, як кажуть психологи, виступає недоліком, що заважає жити. Адже пані, що соромляться, завжди на другому плані: неохоче спілкуються в компаніях, рідко просуваються по службі та насилу відстоюють свою думку.

Але чоловіки цю якість вважають позитивною. Їм подобаються “сором’язливі” з вогненними щоками і лагідним поглядом. Особливо на тлі повсюдного нахабства, самовпевненості та розкутості.Поруч із такою дівчиною відразу хочеться стати героєм, сильним і “пробивним” хлопцем, який вирішує всі проблеми. До речі, досвідчені дами нерідко користуються подібною чоловічою слабкістю.

2. Недостатньо широкий кругозір

Знати про все на світі неможливо. Тим більше, коли з деякими речами ніколи не стикалася. Але дівчата своє незнання сприймають як недолік, через який часто комплексують. І, звісно, ставлять запитання чоловікам. Вони, своєю чергою, із задоволенням розповідають, пояснюють, вчать і дають поради.

Так, і хлопцям це подобається. Адже так чоловіки підкреслюють свою значущість, показують розум і відчувають себе дійсно сильною статтю.

3. Відсутність косметики

Не любить дівчина фарбуватися чи не встигає. Не дуже-то й важливо. Але обличчя без косметики обов’язково вважає недоліком. Бо дівчинці ще в дитинстві навіяли, що жінка має бути нафарбованою. Навіть тоді, коли вибігає по хліб. Інакше дівчина як мінімум негарна. Ось так народжуються комплекси, через які не хочеться виходити на вулицю.

А даремно! Тому що більшості чоловіків байдуже, чи нафарбовані в дівчини брови, очі та губи.Багатьом дами без косметики навіть імпонують. Серед хлопців є й такі, кому макіяж категорично не подобається. У будь-якому разі, чоловіки сприймають природний образ як щось справжнє, чисте і жіночне. Багатьох це розкріпачує, приваблює і заводить.

4. Наївність

Наївність – теж рідкісна якість. Даремно дехто зловтішається, вважаючи таких жінок дурницями. Насправді розум тут ні до чого. Просто ці дівчата довірливі, нехитрі та щирі. Вірять у дива, хороших людей і радіють навіть сходу сонця. Але самі сприймають рису характеру як недолік. Бо наївністю, чистотою та відкритістю часто користуються непорядні люди.

Добре, що це розуміють і цінують справжні чоловіки, яких захоплюють і підкорюють такі жінки. Їм хочеться захищати, оберігати, завжди бути відданими та зберігати вірність трохи казковим особам. І, звісно, хлопцям подобається ставати помічниками та опікунами. Адже натомість вони отримують подяку і відчувають себе дуже потрібними. А ще жіноча наївність чоловіків трохи повертає в дитинство.

Як повідомляв MYNIZHYN, чоловік зазвичай вважає за краще мовчати у моменти, коли потребує чогось від жінки. Дані сім порад можуть допомогти правильно виявити увагу до свого партнера та краще зрозуміти його почуття в даний момент.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: