Завантаження ...
banner

Бажання чоловіка, про які він вам не скаже: сім порад для жінки

Бажання чоловіка, про які він вам не скаже: сім порад для жінки фото

Чоловік зазвичай вважає за краще мовчати у моменти, коли потребує чогось від жінки. Дані сім порад можуть допомогти правильно виявити увагу до свого партнера та краще зрозуміти його почуття в даний момент, — пише Затишок.

1. Поклади свою голову на його груди

Це допоможе продемонструвати те, що ти йому довіряєш, та маєш почуття захищеності поруч із ним. У цей момент чоловік відчує себе потрібним і відчує себе захисником жінки.

2. Говори, як ти його цінуєш

Важливо показати своєму коханому, що ти високо цінуєш його зусилля.

3. Хвали його

Коли він намагається порадувати тебе, наприклад, влаштувавши вечерю на двох або подарувавши квіти, не забудь похвалити його, особливо у присутності друзів чи знайомих.

4. Слухай його уважно

Прислухайся до розповідей свого чоловіка, не перебивай його та говори менше. Це буде оцінено ним.

5. Будь ніжною

Ніжність з боку жінки є важливим аспектом для чоловіка у стосунках. Спілкуйся з ним ніжним голосом, піклуйся і час від часу проси його обійняти тебе.

6. Гладь його волосся

Чоловікам подобаються дотики до волосся і легкий масаж голови.

7. Ініціюй контакт

Подзвони йому чи напиши повідомлення першою. Це покаже, що ти цінуєш спілкування та подарує партнерові впевненість у собі.

Ці поради можуть позитивно вплинути на твої стосунки з чоловіком, але кожна пара унікальна, і важливо враховувати індивідуальні особливості та переваги партнера!

Як повідомляв MYNIZHYN, у молодості жінкам важко зрозуміти, що насправді люблять чоловіки, бо вони впевнені, що протилежну стать приваблює тільки статура. Однак, коли йдеться про смаки людини, не правильно узагальнювати, але є деякі речі, які доволі поширені серед чоловіків. Від фізичних характеристик до інстинктивних жестів, ось 10 речей, які чоловіки люблять у жінках. Детальніше про них далі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: