Завантаження ...
banner

Чоловіки обожнюють це у жінках: 10 речей

Чоловіки обожнюють це у жінках: 10 речей фото

У молодості жінкам важко зрозуміти, що насправді люблять чоловіки, бо вони впевнені, що протилежну стать приваблює тільки статура. Однак, коли йдеться про смаки людини, не правильно узагальнювати, але є деякі речі, які доволі поширені серед чоловіків. Від фізичних характеристик до інстинктивних жестів, ось 10 речей, які чоловіки люблять у жінках. Детальніше про них далі, — пише Затишок.

1. Дивитися на свою жінку на підборах

Як відомо, таке взуття є своєрідним перемикачем чоловічого лібідо, тому що його зазвичай носять дуже жіночні й упевнені в собі жінки, підбори можуть навіть дати уявлення про вразливість, бо вони змушують жінку тримати баланс, що робить її дуже привабливою.

2. Прокидаючись поруч

Багатьом чоловікам подобається бачити, як їхня супутниця, яка нещодавно прокинулася, гладить себе на ліжку й потирає сонні очі, без макіяжу та з розпущеним волоссям, можливо, навіть у його власній футболці без будь-чого під нею. Фактично, коли вона прокидається, жінка здається більш вразливою, відкритою і справжньою.

3. Коли ти смієшся над його жартами

Закоханому чоловікові важко не любити посмішку своєї жінки, тим паче, якщо причиною веселощів є його жарт.

4. Бачити тебе без макіяжу

Багато чоловіків більше цінують природність, ніж велику кількість косметики, не тільки тому, що справжній красі не потрібно ховатися за олівцем і підводкою для очей. Помади і блиски, насправді, часто бентежать чоловіка і зупиняють від поцілунку.

5. Закохані погляди

Спіймати свою подругу або дружину, яка кидає обожнюючий погляд – це, безумовно, те, що запалює чоловіків.

6. Бачити, як ти ніяковієш

Потирання носа, кусання губ або гра з волоссям – дівчина, яка ніяковіє і червоніє, є сильним приводом для тяжіння. Це дрібниці, які багато чоловіків люблять у своєму партнері.

7. Твоя ініціатива в інтимному житті

Взяти на себе ініціативу в ліжку: зробити перший крок щодо інтиму, спробувати щось нове, такі кроки завжди вітаються чоловіками.

8. Природна поведінка

Коли все відбувається нормально, не потрібно занадто напружуватися. Чоловіки зазвичай доволі ліниві й люблять перебувати поруч із жінкою, яка не створює надто багато проблем.

9. Коли ти радишся з ним

Просити поради: оцінка людини і те, що вона думає, є основою стосунків, яка працює, тож чоловік любить, коли його особлива людина запитує поради і хоче знати його точку зору.

10. Коли ти вмієш посміятися над собою

Не кожен може посміятися над собою, але дівчата, які це вміють просто чарівні для чоловіків.

Як повідомляв MYNIZHYN, Малгожати Рибак – мати трьох дітей та авторка кількох книг про життя у шлюбі розповідає про п’ять «мов нелюбові» між чоловіком та дружиною, які нищать їхній взаємозв’язок. Можливо ви теж маєте ці проблеми? Переконайтеся, що це не так.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: