Ви комусь сподобалися: шість рухів очима, які видають зацікавленість

Для того, щоб допомогти вам розібратися в дрібних сигналах мови тіла, пропонуємо вам ознайомитися з шістьма ознаками рухів очей, які свідчать про те, що ви небайдужі цій людині.

Для того, щоб допомогти вам розібратися в дрібних сигналах мови тіла, пропонуємо вам ознайомитися з шістьма ознаками рухів очей, які свідчать про те, що ви небайдужі цій людині, — пише Затишок.

1. Розплющує очі й відкидається назад

Розширення очей та відхилення тулуба назад – це природна реакція організму на те, що він краще щось бачить. Тому, якщо ви помітили це під час побачення, то, швидше за все, це добрий знак, що вашому партнеру подобається дивитися на вас.

2. Дивиться на вас збоку, а потім відводить погляд

Коли ви помічаєте, що хтось дивиться на вас краєм ока, а коли ви ловите його, швидко відводить погляд… це тому, що почувається незручно через те, що розглядав вас. Однак це також може означати, що людина хоче дізнатися вас більше, ніж ви її. Але вони можуть бути занадто сором’язливими, щоб зробити крок.

Існує також сміливіша і впевненіша версія такого погляду з іншого кінця кімнати: коли людина дивиться убік, але потім знову повертає погляд. Ця ознака зорового контакту означає, що людина свідомо докладає зусиль, щоб її помітили. Якщо вона ще й усміхається, це запрошення познайомитися.

3. Часто кліпає

Не всі сигнали візуального контакту є відвертим фліртом. Як приклад можна навести кліпання. Кліпання – це природна функція людини, проте швидкість, з якою людина кліпає, є дуже показовою. Повільне кліпання – ознака незацікавленості, тоді як швидке кліпання – ознака стресу і хвилювання. Іншими словами, можливо, ви викликаєте у такої людини метеликів у животі.

4. Постійно дивиться на ваші губи

Це одвічне питання: цілуватися чи не цілуватися? Якщо ви завершуєте побачення і думаєте, чи інша людина хоче поцілувати вас, ось на що варто звернути увагу. Якщо ви помітили, що він дивиться на ваші губи, це, швидше за все, означає, що він думає, щоб поцілувати вас.

5. Розглядають вас зверху донизу

Цей випадок має репутацію трохи неприємного, але іноді «сканування тіла» може бути невинною підсвідомою реакцією на те, що людина знаходить вашу фігуру привабливою. Якщо їхні очі швидко піднімаються вгору і зустрічаються з вашими, ви можете бути впевнені у їхній зацікавленості та симпатії.

6. Довго дивляться у вічі

Якщо ви відчуваєте, що побачення проходить добре, є одна важлива ознака, за якою можна визначити, чи відчувають вони те саме – тривалий зоровий контакт. Цей вид зорового контакту створює зв’язок між вами і зазвичай супроводжується усмішкою. Може здатися трохи ніяково дивитись так глибоко в очі один одному, тому ви можете захотіти перервати його і подивитися кудись ще.

Як повідомляв MYNIZHYN, у молодості жінкам важко зрозуміти, що насправді люблять чоловіки, бо вони впевнені, що протилежну стать приваблює тільки статура. Однак, коли йдеться про смаки людини, не правильно узагальнювати, але є деякі речі, які доволі поширені серед чоловіків. Від фізичних характеристик до інстинктивних жестів, ось 10 речей, які чоловіки люблять у жінках

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: