Завантаження ...
banner

Ваш чоловік не хоче вас втратити: 14 ознак його поведінки

Ваш чоловік не хоче вас втратити: 14 ознак його поведінки фото

Навіть якщо ти впевнена, що приваблюєш чоловіка, можуть з’явитися сумніви з приводу серйозності його намірів. Зрозуміти, чи справді партнер дорожить тобою, можна за його поведінкою, — пише Затишок.

1. Він вибачається за свою поведінку

Партнер, який щиро любить тебе, іноді може оступатися. Важливіше те, наскільки його помилки серйозні і як чоловік поводиться після. Якщо бере на себе відповідальність, визнає провину і щиро вибачається, це хороший знак. Ще краще, якщо він залишається вірним своїм словам і більше не робить подібних помилок.

2. Він піклується про тебе

Не всі чоловіки вміють красиво говорити про свої почуття. Але якщо він дійсно закоханий, знайде спосіб показати це. Зокрема зробить усе можливе, щоб поруч із ним ти почувалася в безпеці та була оточена турботою.

3. Йому подобається будувати спільні плани на майбутнє

Якщо чоловік часто говорить про те, яким бачить ваше спільне майбутнє, значить, не хоче втратити тебе. Він робитиме все можливе, щоб скоріше наблизитися до мрії та остаточно завоювати твою довіру. Тобі залишається тільки вирішити, чи готова ти до серйозних стосунків саме з цим партнером.

4. Він прагне стати кращим

Проаналізуй, як змінилося життя чоловіка після вашої зустрічі. Якщо він став більше часу приділяти догляду за собою, записався до спортзалу або змінив роботу на більш перспективну, це чудово. Значить, ваші стосунки підстьобують його з кожним днем ставати все кращим і він точно не хоче втратити тебе.

5. Йому важливо, що ти думаєш про нього

Закоханий чоловік намагається справити враження на дівчину не тільки в перші місяці знайомства. Йому важливо, щоб та, кого він обрав, захоплювалася і пишалася ним. Тому він робитиме все можливе, щоб дівчина, яку він не хоче втратити, продовжувала бачити в ньому героя.

6. Він враховує твої почуття

У будь-яких стосунках, незалежно від того, як давно вони почалися, між партнерами може з’явитися непорозуміння. Дуже важливо те, як обидва поводяться в ці непрості часи. Якщо чоловік зважає на почуття жінки і не намагається спеціально образити її, значить, відчуває до неї теплі почуття. Йому буде важливо розв’язати конфлікт, а не довести свою правоту і вийти із ситуації переможцем.

7. Він доводить, що ти важлива йому

Закоханий чоловік буде не тільки говорити про свої почуття, а й доводити їх. Зокрема допомагатиме справлятися з труднощами, робитиме подарунки і опинятиметься поруч, коли це необхідно. При цьому йому буде важливо отримувати зворотний зв’язок. Тому тобі потрібно освоювати практики, які допомагають поліпшити спілкування з партнером.

8. Він смішить тебе

Якщо хлопець дійсно закоханий у тебе і не хоче втратити, йому буде важливо, щоб ти сміялася над його жартами. Це пояснюється тим, що схожий гумор допомагає нам встановлювати міцні емоційні зв’язки і краще розуміти одне одного у звичайному житті. Якщо партнер постійно смішить тебе і привносить веселощі в твоє життя, цінуй це.

9. Він цікавиться твоїми думками

Той, кому ти дійсно дорога, буде радий дізнатися твою думку щодо безлічі речей. Чоловік запитуватиме про те, що ти вважаєш по-справжньому важливим, чому хочеш присвятити життя і яким бачиш ідеальне майбутнє. Ця інформація допомагає йому краще зрозуміти тебе і те, як зробити ваші стосунки щасливішими.

10. Йому подобається проводити час із тобою

Проаналізуй, як часто чоловік відкладає інші справи, щоб провести час із тобою. Якщо він завжди погоджується зустрітися і сам запрошує на побачення, значить, не хоче втратити. Але не намагайся зайняти весь життєвий простір хлопця. Кожен із вас має бути цілісною особистістю з власними інтересами і можливістю іноді залишатися наодинці зі своїми думками.

11. Він відкритий до діалогу

Згадай, як проходять ваші зустрічі з хлопцем. Якщо він увесь час розповідає про себе і мало цікавиться тим, що відбувається в твоєму житті, значить, не дуже-то дорожить вашими стосунками. Інша річ, якщо чоловік відкритий до діалогу, ставить уточнювальні запитання і пам’ятає про важливі для тебе деталі. Це свідчить про те, що ти по-справжньому цікава йому.

12. Він змушує тебе почуватися краще

Це одна з найбільш явних ознак того, що чоловік дорожить тобою і не хоче втратити. У такому разі він зробить усе можливе, щоб скрасити твій невдалий день і збільшити шанси на те, що наступний буде кращим. Проявляй вдячність і говори чоловікові про те, що цінуєш його підтримку. Це стане для нього чудовою мотивацією і підтвердженням того, що його почуття взаємні.

13. Йому важливо якнайшвидше вирішити конфлікт

Якщо чоловік не хоче тебе втратити, він не ініціюватиме конфлікти на порожньому місці. Але якщо у стосунках з’являться розбіжності, він зробить усе можливе, щоб швидше їх вирішити. Твоє завдання – чинити так само і залишатися розважливою, якщо щось іде не так.

14. Він добрий до твоїх друзів і сім’ї

Чоловік розуміє, що якщо ваші стосунки триватимуть багато років, йому доведеться часто стикатися з твоїми друзями і родичами. Тому, з поваги і любові до тебе, він постарається налагодити з ними стосунки. Тобі потрібно зробити для нього те ж саме, якщо хочеш показати, що теж закохана і налаштована серйозно.

Як повідомляв MYNIZHYN, усе, що ви чули від мами й бабусі, фрази, кинуті татом мимохідь або вихователькою в дитячому садку — працює і впливає на вас щодня... Як звільнятися від ментального сміття — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: