Завантаження ...
banner

Вони точно зруйнують віші стосунки: дві речі

Вони точно зруйнують віші стосунки: дві речі фото

Коли люди чують слово «кохання», вони вважають, що це стійке і святе почуття. З ним пара подолає будь-які перешкоди, адже це взаємно. Така логіка здається правильною. Мало в кого виникають питання, а в чому проблема? З цього і починається пастка, яка заводить людей у глухий кут. Стосунки мають будуватися зовсім за іншим принципом, але для початку розглянемо два моменти, які точно можуть зруйнувати ваш союз, — пише Затишок.

1. Очікування

Це перша проблема нашої закоханості. Що ми бачимо перед собою? Та нічого. Просто ми багато фантазуємо і уявляємо. Уся суть кохання якраз у тому, що це неправда. Ми зачаровуємося тим, що самі придумали. Створили якийсь образ, придумали подальші події та інше. Але хіба це завжди виявляється правдою? Думаю, і ви зі свого досвіду пам’ятаєте, що зазвичай все зовсім інакше. Так, перший час, може навіть роки, ви живете просто в казці. Здається, що немає меж вашому щастю. Але рожеві окуляри іноді набридають. Ми не можемо 24/7 ходити в них. Знімаючи їх, ми розуміємо, що виявляється це взагалі не та людина. Причому незалежно від статі, ми завжди додумуємо. Жінка вважає, що після перших подарунків, він завалюватиме її щодня. І взагалі, незабаром він стане мільйонером, а вона вибрала його ще тоді, коли він був бідний.

Чоловік же вважає, що це найкраща господиня у світі, яка піклуватиметься тільки про нього, щодня сніданки в ліжко. Адже в перші місяці вона саме так його й тішила. А краса її? Вона ж неймовірна. Але в процесі життя виявляється, що всі ці вчинки були просто бонусом, щоб вразити. А так само стан ейфорії, коли хотілося б щось робити. Але ми ж дорослі люди і розуміємо, що життя не може бути таким завжди. Ми працюємо, спілкуємося з друзями, родичами і маємо якісь захоплення. Чисто фізично це все підтримувати не зможемо.

Так і настає перше розчарування від наших очікувань. Виявляється, що партнер навіть ні до чого і не прагнув. Симпатія відразу йде кудись далеко і не збирається повертатися. Тимчасові рамки у кожного свої, але зазвичай це триває не більше трьох років. Потім людина прозріває і або терпить, або йде.

2. Вимоги

А ось і другий момент, який плавно випливає з першого. Отримавши розчарування в наших очікуваннях, що ми робимо? Правильно, починаємо змінювати партнера під себе. Мовляв, у сенсі ти не хочеш більше заробляти? Ні вже, я собі це придумала і відмовлятися не хочу. Іди й працюй. Людей нібито змінюють. Одні повністю відмовляються від своїх обіцянок, а другі не розуміють, що самі собі це придумали. У цій стадії стосунків починається творитися справжній хаос.

Минув якийсь час і вже прикро просто так піти. Та й хіба це правильно? Подумають ще, що я якийсь вітряний. Ось і починають вони один одного змушувати. Відразу з’являється якийсь значний список того, як треба. Виявляється, що їх взагалі нічого не влаштовувало. Весь їхній зв’язок тримався лише на взаємній симпатії. Хоча чим це підкріплювалося, крім первісних інстинктів? Природно, трапляються конфлікти. На вибір або терпіння, або розставання. Ні про яке щастя немає й мови.

Як не зробити помилку?

Усе елементарно просто, вам потрібно подорослішати. Причому не роками в паспорті, а в голові. Зрозумійте, що стосунки це не кохання або пристрасть, це щось більше. Усі емоції згаснуть, це науковий факт. Адже нам це потрібно лише на етапі створення дитини і швидкого виховання. Про решту природа не думає.

Але так вийшло, що ми істоти розумні. Нам уже не потрібно думати тільки про це. Сім’я – це те, що має бути ґрунтовним. А яка основа у пари, якщо їх пов’язує тільки одне? Я веду вас до найголовнішого висновку. Щоб створити міцний осередок, вам потрібно ретельніше дивитися й аналізувати. Відразу дивіться, а чи підходите ви один одному? Упевнений, що ми відчуваємо симпатію до величезної кількості людей, навіть до зірок або популярних артистів. Але ми чітко розуміємо, що це марна трата часу. Між нами нічого спільного. Так має працювати і в житті.

Щоб пара існувала довго, треба перевіряти сумісність. Якщо жінка одягається стильно, користується дорогою косметикою і слідкує за своєю фігурою, то навряд чи їй буде цікавий мужик у запраних штанях, з витягнутими колінами. Навіть якщо між ними, чудесним чином, промайне пристрасть. Вони просто не зможуть ужитися разом. У них різне сприйняття світу. Інша річ, якщо цей чоловік сам буде стильним і стежить за собою. Я навіть не торкаюся теми фінансів. Їхні захоплення і спосіб життя вже зобов’язує до певного рівня. Відповідно вони будуть рівні один одному. Їм не буде нудно після втрати ефекту закоханості. Вони однакові. Це один із мільйона прикладів. Необов’язково повторювати саме його. Зрозумійте цей принцип. Вимагаєте? Відповідайте! Нічого більшого. Дивіться на себе, аналізуйте, вибирайте.

Якщо в процес створення включити мозок, то ви почнете дивитися на світ іншими очима. Звичайно, спокуса начепити рожеві окуляри велика. Але що це вам принесе? Черговий біль і розчарування. Думайте на два кроки вперед. Зачаровуйтеся, але не фантазуйте.

Як повідомляв MYNIZHYN, риси, які чоловіки насамперед помічають у жінках, різноманітні та складні, від фізичних до поведінкових. Хоча початкове враження може зіграти значну роль у тому, як розвиваються стосунки, вони є лише відправною точкою. Глибокі, міцні зв’язки вибудовуються з часом, ґрунтуючись на взаємній повазі, розумінні та прихильності. Проте усвідомлення цих початкових вражень може допомогти ефективніше орієнтуватися в соціальних взаємодіях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: