Завантаження ...
banner

Справжній друг має бути саме таким: сім характерних рис

Справжній друг має бути саме таким: сім характерних рис фото

Справжній друг залишатиметься поруч навіть тоді, коли всі інші покинуть вас. Можливо, що він не завжди поводиться так, як вам хочеться, але водночас ця людина справді піклується про вас і ваше благополуччя. І ось сім характерних рис, за якими ви можете розпізнати справжнього друга, — пише Затишок.

1. Ви можете на 100% бути з ним самими собою

Коли ви перебуваєте поруч зі справжнім другом, вам не доводиться весь час контролювати себе. З ним ви можете бути самими собою. Він приймає вас у будь-якому стані і проявляє інтерес до вашого внутрішнього світу.

2. Він завжди підтримує вас

Замість того, щоб чіплятися і змушувати вас почуватися ще гірше, він демонструє необхідну турботу стосовно вас. Він підтримує і говорить ті речі, які вам потрібно почути. Справжній друг ніколи не судить вас суворо.

3. Коли з вами щось не так, він говорить про це

Коли ви щось робите не так, він обов’язково вам скаже про це. Він знає вас настільки добре, що відразу помічає будь-які ваші упущення. Справжні друзі завжди звернуть вашу увагу на такі речі.

4. Він завжди готовий поговорити, якщо вам потрібно випустити пару

Якщо вам потрібно поговорити, справжній друг завжди буде поруч із вами. Він завжди візьме слухавку, бо знає, що ви телефонуєте не просто так. Він не вважає розмову з вами якимось нудним зобов’язанням, тому що він щиро хоче допомогти вам.

5. Він завжди знаходить час для вас, навіть якщо дуже зайнятий

Незважаючи на свій щільний графік, він завжди виділяє час для спілкування з вами. Він відповідає, коли ви телефонуєте (у межах розумного), і він завжди буває поруч із вами, коли ви потребуєте його. Звичайно, іноді він буває занадто зайнятий, щоб спеціально приїхати до вас, але навіть за таких обставин він знайде спосіб поспілкуватися.

6. Він не намагається змусити вас стати тим, ким ви не є

Справжній друг завжди прийме вас таким, яким ви є. Йому навіть на думку не спаде намагатися змінити вас і перетворити на того, ким ви не є. Річ у тім, що він цінує вас за те, хто ви є, а не за те, ким він хоче вас бачити.

7. Він завжди відкритий і чесний із вами

Друг, який залишається поруч із вами, завжди чесний і відкритий. Він нічого не прикрашає і завжди розповідає все так, як є. Вам ніколи не доведеться сумніватися в правдивості його слів.

Як повідомляв MYNIZHYN, щоб стати справді хорошим татом, мало бути ним лише формально. Чомусь тато, хоч і є важливою частиною родини, очима сина чи доньки сприймається дещо віддалено. Якщо ви прагнете стати зразковим татом для своєї родини, візьміть до уваги кілька простих, але корисних правил.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: