Завантаження ...
banner

Кожен чоловік очікує від жінки саме цього: 10 речей

Кожен чоловік очікує від жінки саме цього: 10 речей фото

Прийнято вважати, що чоловіками керують тільки дві потреби: стейк і ліжко. Це кліше звучить постійно, хоча самих чоловіків подібні висновки потішають. Чоловіки – створіння складніші, і в нас є свій таємний список емоційних потреб, які жінки можуть як задовольняти, так і ні.

У своїх бажаннях ми прості. Насправді настільки прості, що лише деякі пані не помічають тонкої грані між нашою звичною стоїчною непохитністю і глибокою зневірою, викликаною відсутністю взаємного інтересу. Ось 10 прикладів емоційних потреб більшості чоловіків, — пише Затишок.

1. Заборона на драму

Ми заплющуємо очі на жіночу паніку, бо наступного дня причини, як правило, здаються не такими вже й важливими. Але це не означає, що ви можете влаштовувати моторошні сцени перед нашими друзями або родиною.

2. Сексуальність

Просто жити регулярним статевим життям недостатньо. Обидва партнери мають постійно підтримувати свою сексуальність. Якщо ви недостатньо стараєтеся, якийсь час ми не звертатимемо на це увагу. Але потім це почне з’їдати нас заживо, поки ми не наберемося сміливості запитати, а що не так.

Найкраще, що ви можете зробити, це не імітувати порнозірку або завжди казати «так», тому що таку фальш ми помітимо одразу. Суть у тому, щоб ви давали зрозуміти, що вам справді подобається робити це для нас.

3. Романтика

Божевілля, так? Але який чоловік почне насміхатися над вами за те, що ви даруєте йому подарунки, періодично зізнаєтеся в коханні або готуєте вечерю, після якої просто говорите йому про те, який він чудовий і милий? Особисто я пишу зараз ці слова і не можу стримати сліз.

4. Правда

Причина, через яку багато хлопців настільки одержимі бажанням все контролювати, це передчуття, що їх обманюють. Ще одна причина – вам просто попався партнер, схиблений на контролі. Навчіться визначати це заздалегідь і уникайте таких партнерів.

5. Мовчання

Деякі з нас не настільки балакучі, як наші дівчата. Але це, як правило, ніяк не пов’язано особисто з вами.

6. Вечеря

Якщо ви просто приготуєте смажену картоплю (або іншу улюблену страву), то для нас після важкого робочого дня це буде те ж саме, що для вас спільний похід по магазинах за новими туфлями.

7. Почуття гумору

Насправді фраза «почуття гумору» перекладається як запитання: «На даний момент ти розслаблена і готова до моїх жартів?». Якщо ваша відповідь «ні», ми вважатимемо, що вас відволікає щось інше і ви, ймовірно, намагаєтеся знайти спосіб вирватися з цієї нудної розмови.

8. Уміння слухати

Ми чуємо, коли ви говорите, що чоловік не може відкритися, поки йому не допоможе товариш «Джек Деніелс». Коли ви відчуваєте, що в нас погані новини, дайте зрозуміти, що готові вислухати, а потім просто переведіть розмову на іншу тему.

Коли ми будемо готові поділитися, а ви – знову слухати, ми обов’язково поговоримо.

9. Шлюб

Нехай це і не шлюб вашої мрії, але ми хочемо створити ідеальний священний союз, назавжди. Ми можемо сумніватися, бо переживаємо про правильність зробленого вибору, про те, чи судилося нам зв’язати долю, а не просто освідчитися, бо ми разом уже кілька років.

Можливо, нам потрібно більше часу на те, щоб осісти. Але причина не в тому, що ми все ще думаємо про інших жінок. Ви нам небайдужі, а тому ми ретельно підходимо до прийняття такого важливого рішення.

10. Кінець гри

Це свого роду підкріплення заборони на драму. Дівчатам здається, що гратися з хлопцем на початку стосунків – це мило, передзвонюючи йому через кілька днів і зображуючи байдужість.

У кінцевому підсумку тут можливі лише два результати: нас або відштовхне байдужість, або ж підстьобне домагатися доти, доки вам не здасться, що ми вже перебуваємо у стосунках, хоча ми все ще намагаємося зрозуміти, чи варта гра свічок.

Досить простий список, чи не так?

Як повідомляв MYNIZHYN, чоловіки і жінки різні за своєю природою. І навіть якщо вони живуть разом роками, у них все одно час від часу виникають проблеми з розумінням одне одного. Чого хочуть чоловіки у стосунках? Жінкам, звісно, все це і так давно відомо, але водночас вони все одно продовжують знову і знову робити одні й ті самі помилки. Саме ці шість істин про чоловіків жінки постійно забувають.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: