Завантаження ...
banner

Жінки про них часто забувають: шість істин про чоловіків

Жінки про них часто забувають: шість істин про чоловіків фото

Чоловіки і жінки різні за своєю природою. І навіть якщо вони живуть разом роками, у них все одно час від часу виникають проблеми з розумінням одне одного. Чого хочуть чоловіки у стосунках? Жінкам, звісно, все це і так давно відомо, але водночас вони все одно продовжують знову і знову робити одні й ті самі помилки. Саме ці шість істин про чоловіків жінки постійно забувають, — пише Затишок.

1. Чоловіки потребують простору

Нам усім потрібен простір, але чоловіки потребують його часто більше, ніж жінки.

Отже, пані, якщо ваш чоловік зізнається, що йому потрібен додатковий простір для занять власними справами, то велике прохання – не перешкоджайте йому і не робіть із цього проблеми. Тому що для чоловіків це бажання є цілком нормальним, інакше він просто почне задихатися, і ви, зрештою, відштовхнете його від себе.

2. Не чекайте, що він завжди діятиме першим

Не кожен чоловік, навіть якщо йому дуже подобається якась дівчина, знаходить у собі сили зробити крок першим. Представники сильної статі, коли справа доходить до побачень, відчувають страх і нервують не менше за жінок.

Тому постарайтеся хоча б половину шляху до вашої першої романтичної зустрічі виконати самі. До того ж, чоловіки ініціативних і впевнених у собі жінок цінують особливо.

3. Чоловіки ненавидять драму

Чоловіки – це істоти прості, які хочуть жити легко, без особливих стресів і нервувань. Так, вони можуть трохи потерпіти драматичну ситуацію, але якщо вона починає носити перманентний характер, чоловік може піти з таких стосунків, навіть якщо він дуже любить свою партнерку.

4. Якщо він хоче зрадити, обов’язково зробить це

Ви можете намагатися бути з ним 24/7, контролювати кожен його рух, але якщо він захоче зрадити – його нічого не зупинить. Якщо ви плануєте створити міцні стосунки, а ваш чоловік є зрадником за своєю природою, тоді вам нічого не залишається, як залишити його. Бо очевидно, що поруч із вами зовсім не та людина, яка вам потрібна.

Не вважайте, що ви перебуваєте у стосунках, якщо не проговорили з ним цю ситуацію.Він думає, що ваші зустрічі мають випадковий характер, а ви водночас не сумніваєтеся, що будуєте серйозний союз уже протягом 5 місяців. Не варто вважати, що ви перебуваєте у стосунках, якщо всі його вчинки свідчать про протилежне.

Якщо вам не подобається його поведінка, тоді найрозумніше буде відкрито поговорити про ваше спільне майбутнє, що дасть змогу точно визначитися зі статусом стосунків.

5. Ви не в змозі змінити його

Вам може здаватися, що ви в силах з часом змінити його, але це зовсім не так. Ви не в змозі змінити чоловіка. Він зможе змінитися, тільки якщо сам захоче цього. Тільки якщо сам прийме таке рішення. А вам залишається або прийняти його таким, який він є, або рухатися далі без нього. Все інше для вас обох буде несправедливим.

6. Чоловіки хочуть, щоб ви знали собі ціну

Чоловіки до жінок, які не поважають себе, ставляться так само – без поваги. Жінкам, які знають собі ціну, щастить із чоловіками більше, бо вони точно знають, чого хочуть.

Як повідомляв MYNIZHYN, коли люди чують слово «кохання», вони вважають, що це стійке і святе почуття. З ним пара подолає будь-які перешкоди, адже це взаємно. Така логіка здається правильною. Мало в кого виникають питання, а в чому проблема? З цього і починається пастка, яка заводить людей у глухий кут. Стосунки мають будуватися зовсім за іншим принципом, але для початку розглянемо два моменти, які точно можуть зруйнувати ваш союз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: