Завантаження ...
banner

Їх не слід порушувати у стосунках: п'ять речей

Їх не слід порушувати у стосунках: п'ять речей фото

Коли мова йде про життя і кохання, є речі, до яких не варто ставитися безтурботно. Чому — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

1. Ніколи не ламайте себе заради інших людей

Як не сумно, але ми надто часто ламаємо себе заради того, щоб догодити оточуючим. Цього робити не варто. Ви маєте ставити своє благополуччя понад потреби людей у вашому житті. Якщо ви не можете подбати про себе, як ви зможете подбати про когось іще?

2. Ніколи не руйнуйте довіру, яку ви завоювали

Довіра – одна з тих речей, яку практично не можна відновити. Що сильніше ви її руйнуєте, то глибша та прірва, в яку ви падаєте. Ніщо вже не буде так, як раніше.

3. Ніколи ставте під загрозу свої кордони і не переступайте чужі

Коли мова заходить про те, щоб залишатися вірним собі і жити тим життям, про яке ви мріяли, на перший план виходять ваші кордони. Ви ніколи не повинні ставити під загрозу власні кордони або намагатися перетинати кордони інших людей.

4. Ніколи і нікому не розбивайте серце

Розбите серце завдає сильного болю, якого ніхто й ніколи не хотів би зазнати. Найімовірніше, вам уже розбивали серце. Змусити когось відчути те ж саме – непробачно. Ми цілком здатні навчитися м’яко закінчувати стосунки тоді, коли це необхідно.

5. Ніколи не порушуйте обіцянок

Іноді нам доводиться порушувати власні обіцянки. Тому, якщо існує хоч найменша ймовірність того, що ви не зможете дотриматися обіцянки, не обіцяйте. Простіше відмовитися від чогось або не погодитися з чимось, ніж потім пояснювати, чому у вас не вийшло дотриматися свого слова.

Якщо ви не збираєтеся дотримуватися обіцяного, не давайте людині хибну надію.

Як повідомляв MYNIZHYN, коли люди чують слово «кохання», вони вважають, що це стійке і святе почуття. З ним пара подолає будь-які перешкоди, адже це взаємно. Така логіка здається правильною. Мало в кого виникають питання, а в чому проблема? З цього і починається пастка, яка заводить людей у глухий кут. Стосунки мають будуватися зовсім за іншим принципом, але для початку розглянемо два моменти, які точно можуть зруйнувати ваш союз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: