Завантаження ...
banner

Війна в Україні: 10 зворушливих ілюстрацій від талановитих митців

Війна в Україні: 10 зворушливих ілюстрацій від талановитих митців фото

В умовах війни кожен знаходить своє місце  хтось зі зброєю в руках, хтось лікує, хтось волонтерить. Митці також не стоять осторонь, вони тримають оборону за допомогою мистецтва. Їхні роботи вловлюють нерв суспільства і транслюють його на весь світ. Вони говорять до кожного українця та всього світу, відображаючи ту реальність, у якій опинилися мільйони з початку війни, пише Затишок.

Сьогодні ілюстратори використовують силу мистецтва, щоб донести важливі послання. Вони не лише показують правду про події в Україні, а й діляться своїми особистими переживаннями, що торкаються серця кожного.

Ми пропонуємо вашій увазі 10 зворушливих артів про події в Україні від талановитих митців. Вони ілюструють агресію росії та героїчний спротив українців.

1. Марія Кінович

2. Марія Лонюк

3. Андрій Науменко

4. Сашко Даниленко

5. @neivanmade

6. Оксана Драчковська

7. Khrysyna Danko

8. Olga Wilson

9. Sveta Grib

10. Юлія Осика

Як повідомляв MYNIZHYN, первомайчанин, який із перших днів повномасштабного вторгнення у лавах ЗСУ, написав книгу для дітей, котру проілюструвала художниця з Ніжина та надрукувало львівське видавництво. Пригоди Зеленої Мухи та її друзів — Дрона Коптера, Байрактара, Містера Хаймарса та інших — розповідають малим читачам у казковій формі про боротьбу за волю України. Усі кошти з продажу авторських примірників автор передаватиме на закупівлю дронів, тож, купуючи своїй дитині нову книгу, ви наближаєте нашу Перемогу. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: