Завантаження ...
banner

Як стати щасливішими: поради від професорки Єльського університету Лорі Сантос

Як стати щасливішими: поради від професорки Єльського університету Лорі Сантос фото

Лорі Сантос, професорка психології з Єльського університету в США, вважає, що щастя потребує свідомого тренування, подібно до того, як музиканти чи спортсмени тренуються, щоб досягти успіху. Вона стверджує, що для того, щоб відчувати себе щасливими, потрібно докладати зусиль та працювати над собою, пише glamour.kyiv.

"Щастя — це результат роботи над собою, воно не приходить саме по собі", – пояснює Сантос. Вона пропонує п'ять простих порад, які допоможуть зробити життя щасливішим.

  1. Не варто перейматися чужими проблемами Чи дійсно вас хвилюють долі людей із телевізійних шоу? Зосередьтесь на собі та своїх близьких, адже ваша увага їм потрібніша.
  2. Не чекайте ідеального моменту Ідеальні обставини не існують. Не гайте час, очікуючи на "той самий" момент. Дійте вже зараз, навіть якщо не все вийде з першого разу. Невдачі — це можливість спробувати знову.
  3. Забудьте про минуле Не зациклюйтесь на минулих подіях. Вчіться прощати себе та інших. Робіть висновки і рухайтесь уперед, залишаючи минуле позаду.
  4. Не відволікайтеся на телефон під час зустрічей Люди, з якими ви спілкуєтеся, цінують вашу увагу більше, ніж ваш телефон. Вибирайте живе спілкування, якщо хочете, щоб люди також обирали вас.
  5. Вчіться говорити "ні" Не погоджуйтесь на щось лише з ввічливості, якщо це йде всупереч із вашими бажаннями. Вчіться спокійно і аргументовано відмовляти, коли це необхідно, щоб уникнути непотрібних компромісів.

Ці прості, але дієві поради від Лорі Сантос допоможуть покращити якість життя та наблизитися до відчуття справжнього щастя.

Як повідомляв MYNIZHYN, не прискіпливе дотримання кимось сказаних правил робить пару щасливою, а створення на їхній основі своїх, унікальних. І яким би "дивакуватим" цей рецепт не здавався, якщо він працює на щастя обох, він хороший, адже щасливих не судять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: