Завантаження ...
banner
banner

Перші 100 днів Mynizhyn.com

100 днів тому офіційно став доступний для користувачів міський портал Ніжина Mynizhyn.com. Це ще досить мало, але однозначно і впевнено ми вже можемо говорити, що наш сайт знайшов Вас, свого читача...


100 днів тому офіційно став доступний для користувачів міський портал Ніжина Mynizhyn.com

Це ще досить мало, але однозначно і впевнено ми вже можемо говорити, що наш сайт? знайшов Вас, свого читача, заради якого ми щодня без вихідних і свят працювали впродовж минулих 100 днів.

За цей час Mynizhyn.com встигли відвідати користувачі з усіх обласних та 325 районних центрів України. Але наш інформаційний ресурс читали не лише інтернет-користувачі з України.

За 100 днів Mynizhyn.com відвідали користувачі з усіх континентів і всіх розвинутих країн світу


Із закордонних інтернет-користувачів найбільше Mynizhyn.com читали з Німеччини, Росії, Польщі, США,  Нідерландів, Канади, Франції

За цей невеликий відрізок часу ми вирішили ряд технічних проблем, внесли велику кількість змін і продовжуємо їх вносити у структуру сайту.  Ми намагалися оперативно вирішувати всі проблеми, та швидко реагувати на всі події, які відбувалися у нашому місті.

На жаль, не завжди у нас все вдалося, але ми отримали значний досвід, який використаємо у подальшій нашій роботі. 

За 100 днів у розділі "Новини" з'явилося майже 1000 публікацій присвячених актуальним подіям Ніжина, Чернігівщини та України. 

У розділі "Оголошення"  було додано 2453 оголошення, серед яких близько третини оголошень було додано користувачами сайту.  Вже у найближчий час ми збираємося трансформувати розділ оголошення і остаточно перетворити його у єдиний майданчик де будеть зібрані оголошення Ніжина з усіх можливих джерел.

За допомогою розділу "Афіша" жителі Ніжина могли впродовж минулих 100 днів відслідковувати всі цікаві події, які будуть відбуватися у нашому місті. Ми продовжуємо змінювати цей розділ заради того, щоб ви, наші читачі, могли відвідувати цікаві події у нашому місті.

"Каталог компаній" це одна із родзинок нашого сайту, де зібрана інформація про більшість підприємств та держустанов Ніжина та їх контактні дані. 

У розіділі "Про Ніжин" зібрана мінімальна необхідна інформація про наше місто. Ми продовжуємо його наповнення і до початку туристичного сезону готуємо безліч цікавинок для туристів та жителів Ніжина. Вже зараз у цьому розділі можна знайти інформацію як доїхати до Ніжина, де зупинитися та де відпочити. Також у цьому розділіа можна знайти книги  про наше місто, фото і відео та історичні відомості про Ніжин.

Розділ "Блоги"  - це розділ, в якому ви можете поділитися думками, епізодами свого життя з ніжинцями. Ми покладаємо великі надії на цей розділ і маємо надію що він почне розквітати разом із прийдешньою весною. 



Так змінювалася щотижнева відвідуваність нашого сайту, за минулі 100 днів

Підсумовуючи нашу роботу за минулі 100 днів редакція Mynizhyn.com дякує кожному читачу нашого сайту, кожному, хто повідомляв про помилки у роботі ресурсу, хто повідомляв інформацію, хто давав поради, критикував і допомагав.  

Дякуємо, вам! Ми працюємо для вас і заради вас!
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: