Завантаження ...
banner
banner

Водії будьте обережними, невдовзі весняні канікули

Звертаємо Вашу увагу, що у школярів розпочинаються весняні канікули та багато вільного часу діти будуть проводити на вулицях, ігнорування правил безпеки на дорозі може привести до трагічних наслідків.

Звертаємо Вашу увагу, що у школярів розпочинаються весняні  канікули та багато вільного часу діти будуть проводити на вулицях, ігнорування правил безпеки на дорозі може привести до трагічних наслідків.  

Як свідчить статистика, щороку значне зростання дитячого дорожньо-транспортного травматизму спостерігається як раз під час канікул.
Зважаючи на це, Державтоінспекція м.Ніжина, закликає водіїв бути особливо уважними під час руху поблизу місць відпочинку дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не робіть обгін транспорту, зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Адже, поведінку дитини важко передбачити, і вона може несподівано вибігти на дорогу.
 
Ми впевнені, що лише спільними зусиллями можна вирішити таку гостру проблему сьогодення, як травмування дітей в автопригодах. Це задача дорослих - гарантувати дітям безпеку та дати можливість провести щасливі та безаварійні канікули.
 
Інспектор Ніжинського ВДАІ  
старший лейтенант міліції Крошка В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: