Завантаження ...
banner
banner

КП "Школяр" має місяць щоб виправити недоліки у своїй роботі

10 березня у великій залі міськвиконкому відбулося розширене засідання робочої групи по виконанню протокольного доручення щодо впорядкування взаємовідносин між КП "Школяр" і управлінням освіти Ніжинської міської ради

10 березня у великій залі міськвиконкому відбулося розширене засідання робочої групи по виконанню протокольного доручення щодо впорядкування взаємовідносин між КП "Школяр" і управлінням освіти Ніжинської міської ради.

Робоча комісія, яку було створено за участі представників фінансового та економічного відділів міськвиконкому, а також представників "Народної ради" Ніжина та "Антикорупційного бюро", на засіданні проаналізували фінансовий стан комунального підприємства.

Також на засіданні були присутні міський голова, профільні заступники, представники управління освіти та керівництво КП "Школярик".

Виявлені недоліки в діяльності комунального підприємства були конструктивно обговорені. В результаті чого керівнику КП "Школяр" дано доручення упорядкувати бухгалтерську базу, пункти в договорі та знайти можливість хоча б частково відшкодувати управлінню освіти затрати за електроенергію, адже по суті підприємство є прибутковим. Для виправлення недоліків підприємству надали місяний термін.

"Свідомий погляд" N 11 від 12.03.15
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: