Завантаження ...
banner

Нові ілюмінації на ялинку, нові світлофори: про що ще говорили на нараді з благоустрою

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів

нарада, благоустрій, ілюмінації, світлофори

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренком, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель.

На засіданні розглядалися питання щодо встановлення біля Новорічної ялинки фотозон. Анатолій Валерійович зробив пропозицію на наступний рік запланувати закупівлю нової ілюмінації на новорічну ялинку.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник доповів що силами КП «ВУКГ» було здійснено демонтаж небезпечної споруди, а саме: колишньої котельні НВК «Прогрес»(на балансі підприємства), яка знаходиться по вулиці Носівський шлях.

Також в ході наради були обговорені пропозиції на 2019 рік: встановлення трьох світлофорних об’єктів (ТПО, вулиця Незалежності та вулиця Синяківська), освітлення вулиць, укладка тротуарів тощо.

Особлива уваги приділялась чистці снігу та зняття бурульок з дахів будівель по місту.

За матеріалами Ніжинської міської ради 

нарада, благоустрій, ілюмінації, світлофори
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: