Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські лісівники стали кращими серед 12 підприємств

Уперше за багато років державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» за підсумками обласного змагання серед колективів лісгоспів Чернігівського ОУЛМГ спрацювало найкраще. Ніжинські лісівники стали

ніжинські лісівники, обласне змагання

Уперше за багато років державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» за підсумками обласного змагання серед колективів лісгоспів Чернігівського ОУЛМГ спрацювало найкраще. Ніжинські лісівники стали кращими серед 12 підприємств! Про це йшлося під час підсумкової конференції лісівників, що відбулася в приміщенні лісгоспу.

Лісівники підсумували свою роботу за 2018 рік та визначилися з перспективами на 2019 рік. У конференції взяли участь 42 делегати – представники кожного лісництва, а також гості з Чернігова – голова обласного комітету профспілки лісівників Наталія Кудласевич та заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук.

Основний акцент підсумкової конференції лісівники зробили на соціальну відповідальність підприємства, виконання колективних договорів та діяльність профспілки.

Так, голова профспілкового комітету лісгоспу Юлія Стрілець розповіла про норми виконання колективного договору та зміни до нього, а також про діяльність профспілкового комітету, найбільшими досягненнями якого у 2018 році були масові соціально-культурні заходи та заходи для організації дозвілля працівників підприємства, екскурсії та конкурси для дітей.

Виступали і представники трудових колективів, котрі окреслили позитивні зрушення в діяльності підприємства через організацію змагань серед лісівників. Найкращих із них окремо відмітило керівництво лісгоспу.

Уперше за багато років державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» за підсумками обласного змагання серед колективів лісгоспів Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства спрацювало найкраще.

Підсумовуючи сказане, директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець подякував трудовому колективу за плідну роботу та наголосив, що будь-яке підприємство – це перш за все люди. Тож і в 2019 році Ніжинське лісове господарство робитиме ставку на своїх працівників – професіоналів у лісогосподарській справі!

ніжинські лісівники, обласне змагання

За матеріалами Віталія Назаренко, фото з Facebook
 zemlyaivolya.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: