Завантаження ...
banner

Від Ніжинської футбольної школи до київського "Динамо"

20 лютого київське "Динамо" U-19 здобуло сенсаційну перемогу над туринським "Ювентусом" у стиковому матчі плей-офф юнацької Ліги чемпіонів УЄФА (ЮЛУ) та вийшло до 1/8 фіналу

20 лютого київське "Динамо" U-19 здобуло сенсаційну перемогу над туринським "Ювентусом" у стиковому матчі плей-офф юнацької Ліги чемпіонів УЄФА (ЮЛУ) та вийшло до 1/8 фіналу.

На стадіоні Лобановського, у присутності 11 тисяч вболівальників, "біло-сині" розгромили італійських однолітків із рахунком 3:0.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив начальник міського управління освіти Станіслав Крапив'янський.

У цій грі взяв участь уродженець Ніжина Богдан Білошевський. Опорний півзахисник провів на полі всі 90 хвилин.

У минулому Богдан був вихованцем Ніжинської CДЮСШ з футболу (тренер Руслан Попов). Потім він вступив до академії київського «Динамо».

У серпні 2012 Богдан Білошевський чудово зіграв на міжнародному турнірі ім. Ю.Морозова в Санкт-Петербурзі. У червні 2016 р. перспективний півзахисник став чемпіоном ДЮФЛ України.

Грав на молодіжному Євро 2017 у Хорватії. Блогер "Футбол 24" Сергій Тищенко вважає його однією з перлин молодіжного «Динамо».

Від редакції mynizhyn.com: За результатами жеребкування "Динамо" 13 березня зустрінеться з командою "Гоффенгайм" з Німеччини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: