Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині виявили нелегала

В рамках практичного етапу проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» співробітниками Ніжинського міського відділу Державної міграційної служби спільно з співробітниками Ніжинського відділу поліції 16 березня на території Ніжина було виявлено нелегального мігранта

Мігрант, Грузія, міграційна служба

В рамках практичного етапу проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» співробітниками Ніжинського міського відділу Державної міграційної служби  спільно з співробітниками Ніжинського відділу поліції 16 березня на території Ніжина було виявлено нелегального мігранта – громадянина Грузії.

Про це повідомляє 
Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області.

Було виявлено, що він проживає на території України без документів на право проживання в Україні та ухиляється від виїзду після закінчення відповідного терміну перебування.

Іноземного громадянина притягнуто до дміністративної відповідальності та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Крім того, співробітниками Ніжинського МВ УДМС, громадянину Грузії роз’яснено порядок вчинення дій для виконання рішення про примусове повернення.

Мігрант, Грузія, міграційна служба


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: