Завантаження ...
banner

На Прилуцькій чоловіка поранили в голову

4 квітня, близько 18:00, по вулиці Прилуцька підрізали чоловіка. За словами очевидців, між чоловіками спалахнула сварка. Один з її учасників тікав до дитсадка, де йому і нанесли ножове поранення. Цю ситуації вирішили з’ясувати у швидкій та поліції

4 квітня, близько 18:00, по вулиці Прилуцька підрізали чоловіка. Про це сайту повідомляє сайт Нежатин”. За словами очевидців, між чоловіками спалахнула сварка. Один з її учасників тікав до дитсадка, де йому і нанесли ножове поранення. Цю ситуації вирішили з’ясувати у швидкій та поліції.

Зателефонувавши до швидкої дізнались, що постраждалий отримав ножове поранення тим’яної частини голови. Його було доставлено в травматологічне відділення.
У поліції повідомили що за даним випадком відкрите кримінальне провадження по факту нанесення тілесних ушкоджень.

“Вчора, близько 17:30 до Ніжинського відділу поліції надійшло одразу кілька повідомлень від мешканців мікрорайону по вул. Прилуцька про те, що вони бачать конфлікт кількох чоловіків, який переростає у бійку. На місце події було направлено СОГ. Опитуванням свідків та учасників події встановлено, що між чоловіками виник конфлікт через відв’язаного коня. В  результаті обидва отримали тілесні ушкодження: один з них, уродженець Закарпатської області, має забійну рану голови та ліктьового суглобу. Інший – місцевий житель, отримав забійну рану голови. Життю чоловіканічого не загрожує. Слідчими розпочате кримінальне провадження, досудове розслідування триває”, – зазначили в поліції.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: