Завантаження ...
banner
banner

Латвійська делегація буде святкувати з нами День міста

2 травня в рамках святкування Дня міста, яке відбудеться з 2 по 4 травня 2019 року міський голова Анатолій Лінник мав честь зустріти Латвійську делегацію. До складу якої входять Айнарс Межуліс представник

Латвійська делегація, День міста

2 травня в рамках святкування Дня міста, яке відбудеться з 2 по 4 травня 2019 року міський голова Анатолій Лінник мав честь зустріти Латвійську делегацію. До складу якої входять Айнарс Межуліс представник Латвійського агентсва інвестицій і розвитку, Юріс Челвіс заступник голови Прейльскої міської думи, Володимир Іванов виконавчий директор Прейльскої міської думи, Крістіне Вітола старший юрист Комісії з питань державного урядування та міського самоврядування Сейму Латвійської Республіки, Алдіс Адамович депутат Сейму Латвійської Республіки, керівник групи депутатів по співпраці з парламентом України та Дайніс Алєксєєв бізмесмен.

Також взяли участь радник міського голови з питань фінансів Сергій Осадчий, радник міського голови з питань розвитку інфраструктури міста Ігор Шалай та голова ради піприємців, голова Ліги-клубу "Ділова жінка" Тамара Стратілат.

У ході дружньої зустрічі міський голова Анатолій Валерійович наголосив що необхідно обговорити низку пріоритетних питань українсько-литовської двосторонньої співпраці, актуальні питання діяльності інституту приватних виконавців у Литовській Республіці та інституту державних і приватних виконавців в Україні, здійснено обмін думками щодо розвитку економічної сфери та туристичного напрямку в Ніжині та Литовській Республіці. Адже наразі закінчується розробка Стратегії розвитку міста Ніжина та туристичної сфери(створено туристичний путівник «Ніжин твоєї історії», «Ніжин – туристичне місто іт.д.).

Програмою візиту передбачено проведення низки заходів, спрямованих на встановлення контактів між українськими і литовськими підприємцями, ознайомлення з умовами доступу на литовський та європейський ринок окремих українських товарів, обмін досвідом ведення підприємницької діяльності.

Айнарс Межуліс представник Латвійського агентства інвестицій і розвитку зауважив що повинна бути спільна зацікавленість обох сторін як Латвійської Республіки так і міста Ніжина в розвитку економічної сфери зокрема бізнесу. Також будуть допомагати у наданні як гуманітарної допомоги так і на відновлення дитячих таборів.

Протягом 2-5 травня делегація планує відвідати низку заходів присвячених святкуванню Дня міста і провести низку бізнес-зустрічей з представниками підприємств.


Латвійська делегація, День міста

Латвійська делегація, День міста

Латвійська делегація, День міста
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: