Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині студенти влаштували «веселий» вечір для себе і поліції

Поліція вкрай занепокаєна збільшенням випадків спричинення тілесних ушкоджень у Ніжині. Це переважно легкі тілесні ушкодження в результаті побутових, а також нетипових сварок і бійок, які починаються у стані

поліція, студенти, гуртожиток, бійка

Поліція вкрай занепокаєна збільшенням випадків спричинення тілесних ушкоджень у Ніжині. Це переважно легкі тілесні ушкодження в результаті побутових, а також нетипових сварок і бійок, які починаються у стані алкогольного сп'яніння. 

Так, 16 травня, на День вишиванки у Ніжині з настанням сутінок до поліції почали звертатися небайдужі містяни, повідомляючи, що на площі Франка група молодих людей надто гучно себе поводить, не контролює свою мову і тому подібне.

Про це mynizhyn.com розповіла начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

На місце виїхав наряд ГРПП, який дійсно застав на площі компанію молодих людей, що виявилися студентами. Після проведення, як того вимагає законодавство, профілактичної бесіди із всіма учасниками, було досягнуто домовленості і всі нібито розійшлися по домівкам. Але, через деякий час у поліції знову почали отримувати повідомлення, що ця ж група знову зібралася іншій вулиці в центральній частині міста.

Виїхавши на місце, було повторно проведено роботу із учасниками і останніх доправлено до гуртожитку.

Як вважала поліція, конфлікт було вичерпано максимально і вжито всіх необхідних заходів, в тому числі і поліцейського піклування про учасників конфлікту. Але...

Потім з'ясувалося, що у гуртожитку сталася бійка між дівчатами. Двоє з них звернулися до лікарні із незначними тілесними ушкодженнями.

Після цього учасників було доставлено вже не до гуртожитку, а до Ніжинського відділу поліції, де опитано та з'ясовано обставини за яких дівчата отримали тілесні ушкодження.

Двоє з них написали заяви про відкриття кримінальних проваджень за фактом побиття. Розпочато два кримінальні провадження, де дівчата фігурують і як потерпілі, і як імовірні підозрювані.

Тому, така ситуація, яка розпочиналася як звичайне святкування може закінчитися для студентів судовим вироком (стаття 125 ККУ), якщо на стадії досудового розслідування учасники не примиряться. 
 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: