Завантаження ...
banner
banner

В одного відібрали кишенькові гроші, в іншого мобільний

Великодні дні для грабіжників зовсім не привід подумати про чистоту помислів і діянь. Так, в п'ятницю 10 квітня в Ніжині грабіжники серед білого дня обікрали 13-річного підлітка, викравши у школяра кишенькові гроші.

Великодні дні для грабіжників зовсім не привід подумати про чистоту помислів і діянь.  Так, в п'ятницю 10 квітня в Ніжині грабіжники серед білого дня обікрали 13-річного підлітка, викравши у школяра кишенькові гроші. У ході розслідування працівниками міліції з'ясувалося, грабіж скоїли зловмисники ненабагато старші самої жертви. Ніжинці Станіславу О. - 17, а Богдану Б. - 16 років.

Добу по тому в Ніжині - новий грабіж. І знову - зі школярем. Цього разу у 16-річного Єгора П. вкрали мобільний телефон. Близько третьої години дня хлопець йшов по вул. Вокзальній. Біля вбиральні до нього пристали невідомі чоловіки і зажадали щоб він віддав їм мобільний телефон. У ході слідства вдалося встановити - грабували теж, по суті, молодики - 22-річний чернігівець Андрій Зуй та 17-річний ніжинець Ігор Зубов. В даний момент вони розшукуються правоохоронними органами за підозрою в скоєнні злочину, кваліфікованого як грабіж. Слідство триває.

Олена Соловко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: