Завантаження ...
banner
banner

ДАІ м. Ніжина інформує:Увага! Операція "Номерний знак".

З 15 квітня і до особливого розпорядження на території м. Ніжина та Ніжинського району проводиться профілактичний захід під умовною назвою "Номерний знак". Цей захід ініційовано з метою виявлення транспортних засобів, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог.

З 15 квітня  і до особливого  розпорядження  на території м. Ніжина та Ніжинського району проводиться профілактичний захід  під умовною  назвою "Номерний знак". Цей захід ініційовано з метою виявлення транспортних засобів, на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог.

 
Мова йде про транспортні засоби без номерного знаку або з номерним знаком, що не належить цьому засобу, з номерним знаком, який не відповідає вимогам стандарту, закріпленим у непередбаченому для цього місці, забрудненим чи закритим іншими предметами, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку.
 
Останнім часом подібні випадки почастішали, що дозволяє правопорушникам уникати відповідальності за порушення ПДР та негативно впливає на безпеку дорожнього руху.
ДАІ м. Ніжина переконливо просить водіїв звернути увагу на номерний знак, його відповідність передбаченим законом нормам і стандартам. 
 
Інспектор Ніжинського ВДАІ
старший лейтенант міліції Крошка В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: